Kedvenc fesztiválunk immáron tizenkilencedik alkalommal várja az elektronikus zene rajongóit. Zenét szerető és értő közönség jön össze évről-évre a Budapesttől alig egyórás autóútra található nógrádi hegyekben. Fő csapásirány a négynegyed, bemutatva a techno / house szinte minden ágát, ami nem populáris. Aki Alkotótáborba jön, az tökéletesen tisztában van azzal, hogy mire számíthat. Az elmúlt napokban felpörögtek az események a fesztivál háza táján!

Timetable

Talán minden hír közül a legfontosabb: már publikus mind a két színpad időrendi beosztása. Lehet tervezgetni!
Bővebb infó: https://alkototabor.info/time-table-2022/

Összesen 11 újonc

Az idei programkínálatot böngészve 11 olyan DJ produkciót és live act-et találunk, akik korábban még soha nem léptek fel az Alkotótáborban. Őket hamarosan bővebben is be fogjuk mutatni!

Jegyek és bérletek

Megérkeztek a nyomtatott jegyek az Aktrecordsba. Bérletet és sátorjegyet is vásárolhattok. 25 ezer ft-ba kerül a bérlet és 5 ezer ft a sátorjegy ára. A sátorjegy személyenként értendő. Az online rendszerben mostanra nagyjából 30db bérlet maradt. Amint az elfogyott ott, a bérletek ára és a napijegyeké is a helyszíni árra fog változni, ami az utolsó és legkisebb mennyiségű kontingenst takarja. https://cooltix.hu/event/615ee425e4f1df4dea9cf2fd

Dekoráció és vizuál

A Nagyszínpad és környékének képi megjelenítését idén a Kattarzis kreatív csapata végzi a Meet Lab-al közösen tervezve és működtetve.

Túrázás

Az idei túra péntek reggel 10-kor indul Vereczkey Ákos vezetésével a Mátyás szobortól és az időjárástól, hangulattól függően a Bujáki vár oda és vissza lesz a táv, de kellő lelkesedés esetén ez növelhető egy 15km-es Bér-Buják-Bér körre.

Elkészült a kilátó

Aki járt már járt itt – idén lesz negyedik alkalommal, hogy új otthonára lelt az Alkotótábor – az tudja, hogy ez a nógrádi dombság egyik legszebb panorámájával bíró része. A gyenesdiási helyszín óta nem volt a tábornak igazi magaslese és már nagyon hiányzott. Örömmel adunk hírt róla, hogy elkészült a virágospusztai kilátó.

A teve

Az Alkotótábor közönségének kedvence Leila, aki immáron 22 éve boldogítja a környék lakóinak életét.

A 2022-es Alkotábor nemzetközi fellépőit ebben a cikkben mutattuk be részletesen. A tavalyi Alkotótáborról készült beszámolónkat pedig ITT olvashatod.

Ilyen volt a tavalyi zárás és valami hasonlóra számíthatunk idén is:

Alkotótábor 19.
Bér – Virágospuszta
2022. 07. 06. 16.00 – 07.10. 18.00
Esemény: https://www.facebook.com/events/4462524073792325