Nincs könnyű helyzetben az izraeli származású DJ/producer, akinek a napokban egy 2013-as eset okozott álmatlan éjszakákat. A vádakat egy Mavi de Mars névre hallgató hölgy fogalmazta meg, aki egy Facebook bejegyzésben számolt be a kilenc évvel ezelőtt történt eseményekről.

Az ominózus eset 2013. július 21-én történt a görögországi Mykonos-ban, Mavi akkor 28 éves volt. Együtt buliztak éjszaka, majd később egy privát villában folytatódott az este, ahol Guy Gerber is zenélt, illetve megszállt. Miután a vendégek többsége távozott, Guy Gerber egy GHB-szerű tüneteket produkáló rohypnol nevű serkentőszerrel kínálta a hölgyet, aki el is fogadta azt. Elmondása szerint a DJ ezután kezdett vele erőszakoskodni, ő viszont magatehetetlen volt, órákkal később ébredt meztelenül az ágyban. A teljes bejegyzés ITT olvasható.

Guy Gerber is reagált az eseményekre. Szerinte a szexuális aktus beleegyezésen alapult és tagadja, hogy nem erőszakról lenne szó. Közzétett egy hivatalos levelet is, ahol ismertette a Mavi de Mars ellen megtett jogi lépéseket.