A bulinegyed kellős közepén található Kazinczy utca 21. sokaknak ismerős lehet. Itt találjuk az Elektrotechnikai Múzeum épületét és itt üzemelt a Tesla. A klub fennállásának rövid ideje alatt számos remek bulinak adott otthont az elektronikus zene rajongóinak számára. A Tesla udvarán május végén megnyílt Botellón Terasz pedig azonnal a budapesti belváros egyik népszerű nyári helyszíne lett.

De mit is jelent az, hogy botellón? A spanyol nyelvű szó azt a fajta szórakozási formát takarja, amikor nyilvános helyeken gyűlünk össze, alkohol társaságában beszélgetünk és táncolunk.  Egyszóval: jól érezzük magunkat!

Botellón Budapest csapata már jó ideje próbálta itthon is népszerűsíteni ezt a szórakozási formát. Zenés-táncos rendezvényeiket a város számos pontján megrendezték már, mint például a Szabadság hídon, a Citadellánál, a Városligetben, a Bazilika előtti téren, az alagút tetején és a Zsiráf sörkertben is. Most azonban állandó bázisra leltek a bulinegyed közepén, a Tesla udvarán.


A Botellón Teraszon minden nap más-más szervezőcsapat felel a változatos zenei program kialakításáért. A nyári szezonban hat alkalommal az Around biztosítja csütörtökönént a délután 5 és este fél 11 közötti idősávot. A csapat tagjait jól ismerheti az életigenlő, vokálokkal tűzdelt igényes house zenét kedvelő közönség. A fő vonal az organic és a melodic house. 

Az Around csapata tavaly nyáron alakult Kornwall vezetésével, akit a Cream Of Sounds rezidenseként ismerhetünk. A kollektívához Daany és Erich Von Kollar is csatlakozott.  Az első buliknak 2021-ben a Pavilon Bar és a Waka adott otthont, idén pedig már a Zsiráf is csatlakozik a nyári helyszínekhez.

Az Around csapata június 30-án, csütörtökön jelentkezik először a nyári napsütés árnyékától védett belváros dzsungelében. A zenei aláfestésért a rezidensek – Erich Von Kollar, Daany és Kornwall mellett – Daniel Ban fog gondoskodni.

Az Around olyan zenei élményt ígér, ami egyszerre szórakoztat, ellazít és kiszakít a mindennapokból. A különleges hangulatról színes virágokban gazdag lampionokkal megspékelt dekoráció gondoskodik. Mosolygó arcokra számíthatunk a dj-k és a közönség részéről is. Az Around sorozat azzal a céllal jött létre, hogy vidámságot és feltöltődést hozzon a mindennapok szürkeségébe. Minden adott az igazi örömzenéléshez!

SummerHouse DAYTIME by Around // 07.21.
2022-06-30, 17.00-22.00
Esemény: https://www.facebook.com/events/1446762065745297