El sem hisszük, de szerdán végre kezdődik Kolorádó. Ugye már van jegyetek? Ha nincs, akkor szerezzétek be online amíg lehet.

Az elővételes napijegyeket viszitek, mint a cukrot, már csak pár darab maradt belőlük. Ha szeretnétek csütörtöki és pénteki napijegyet vásárolni még 14.900 forintért, akkor tegyétek meg minél előbb. Miután elfogytak, 15.900 forintos helyszíni áron lesznek elérhetőek a weboldalon. Mi továbbra is azt javasoljuk, hogy vegyetek bérletet, amíg a készlet tart. Abból sincs már sok, helyszínen valószínűleg nem is lehet majd kapni.

Ha a bejutásról már gondoskodtatok, akkor rátérhetünk a kijutásra.

A Moszkváig eljutni már félsiker, onnan van egy pár opció.

✹ Rutinos Kolorádósként úgyis tudjátok fejből a menetrendet, busszal vagy villamossal (56A, 61, 63, 956, 963) mentek Hűvösvölgyig, ahol a Kolorádó busz 15-20 percenként szállít titeket tovább az erdőbe. A Kolorádó feliratú jegyárusító bódénál/trafiknál vehetsz jegyet.
✹ Busz helyett lehet kirándulni is, a 63-as egészen Adyligetig eldob, ahonnan a Kolorádó parkoló nagyjából 15 perc séta.
✹ Ha inkább semmit nem bíznátok a véletlenre, a Petneházy Hotel mellett kényelmesen le is parkolhatjátok a MOL Limo, ahonnan az erre kialakított transzferbusz ingyen visz titeket a fesztivál bejáratáig.
✹ Természetesen jöhettek saját autóval is, a parkolás díja behajtásonként 2000 forint.
✹ Ha kényelmes fesztiválózók vagytok, élvezzétek az utat hátradőlve a Taximmal . Applikáción tudjátok előrendelni a járgányt, a Moszkván pedig a Pingrumba/Nemdebár elől indul és nagyjából 6000-10.000 forint körül hoz fel titeket Kolorádóba.
✹ A keményebbeknek opció lehet a bicikli is. A Moszkváról csupán 12 kilométer Kolorádó, ami pont felér egy kiadós comb és vádli edzéssel. A lámpákat ne hagyjátok otthon! A bicókat erre külön kijelölt helyen tárolhatjátok. Vasárnap reggel 8-ig viszont kössétek el, hogy tudjanak bontani a munkatársaink.

További kijutós információk erre.

A timetable pedig ITT található.