A jó idő beköszöntével egymást érik a szabadtéri bulik a fővárosban. Ilyen helyszín a Gubacsi úton tavaly megnyitott Telek, ahol szombaton a techno rajongók dörzsölhetik elégedetten a tenyerüket.

A helyszín

A Der Morgen csapatának hétvégi rendezvényén ugyanis egyszerre két nagy népszerűségnek örvendő aktuális nemzetközi közönségkedvenc is érkezni fog Parallx és Somewhen személyében, és akkor a hazai körítésről még nem is beszéltünk.

A lengyel gyökerekkel rendelkező, de Berlin Neukölln negyedében felnőtt Somewhen a techno új generációjához tartozik ugyan, de zenéiben mégis sikerült posztmodern kontextusba helyeznie a stílus lelkét. Agresszív szettjei az évek alatt torokszorító szintre keményedtek, most sem kell kevesebbre számítani tőle, mint verejtékes menetelésre.

Parallx is Németországban nőtt fel, azonban szombati headliner társához képest néhány száz km-rel odébb, a Ruhr-vidéken. Ő Kobosil egyik legnagyobb kedvence, nem véletlenül csatlakozott az R Label Group csapatához, ami által a világ legismertebb klubjainak állandó fellépője lett. Ő az indusztriál hangzás egyik legjelesebb képviselője napjainkban, szettjeit ugyanakkor EBM, darkwave, synth pop és electro behatások is jellemzik.

Már csak a hazai körítés miatt is érdemes lesz jegyet váltani, hiszen a le- és felvezetés Sikztah, Man + Machine, valamint Detective Kelly feladata lesz július 9-én.

Magas BPM-számból nem lesz tehát hiány, a feszes ütemek kedvelőinek számára egyenesen kihagyhatatlan eseménynek ígérkezik a szombati menet!!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1849827305188031
Jegyek: https://oneticket.hu/somewhen-parallx-telek-220709