Nem lehet okunk a panaszra. Egymást érik a szabadtéri rendezvények ezekben a hetekben és nagy szerencsénkre az időjárás is kegyes hozzánk. Július 23-án egy igazán különleges helyszínre várják az elektronikus zene fanatikusait. A Sasha Carassi főszereplésével fémjelzett esemény az erdő közepén, egy tisztáson kerül megrendezésre. Mindezt Budapesttől alig 10 kilométerre, hamisíthatatlan fesztiválkörnyezetben.

Na de lássuk is a részleteket! A helyszín sokaknak ismerős lehet, hiszen 2020-ban már szerveztek ide egy nagysikerű techno open airt. A július 23-ai esemény a Drop Wave és Be Massive csapatának összefogásának eredményeként jön létre, akik közösen már több alkalommal is bebizonyították rátermettségüket.

A szervezők abszolút fesztivál jellegű, igazi open air hangulatot ígérnek. A helyszín 12.00 órától egészen másnap 12.00 óráig lesz látogatható. Az önmagában is csodálatos helyszínt környezetbe illő elemek, káprázatos fény és dekoráció teszi még varázslatosabbá. Lesz sátorozási lehetőség is és a négylábú kedvenceinket sem kell otthon hagynunk. Természetesen büfé is fog üzemelni, ahol nem csak italokat, hanem éteteket is be lehet majd szerezni.

A helyszín az M0-ás körgyűrű közelében található, így Budapestről egészen könnyen megközelíthető. Az autóval érkezőket nagy parkoló várja, az Örs vezér teréről party taxik indulnak a helyszínre és vissza. Tömegközlekedéssel is ide lehet jutni, a vonatok a Keleti pályaudvarról indulnak és nagyjából 30 perces menetidővel kell számolni.

Beszéljünk egy kicsit a zenéről! A headliner szerepét Sasha Carassi fogja betölteni, aki az olasz techno színtér egyik legsikeresebb DJ-je és producere. Számtalanszor járt már nálunk, fesztiválokon és klubesteken egyaránt. 2009-ben indította el saját kiadóját. A Phobiq Records azóta már lassan a 300. megjelenéséhez közelít, olyan nagysikerű producerek munkáinak teret adva, mint például The Advent, Marco Bailey, vagy éppen Eric Sneo. Legnagyobb örömünkre több hazai vonatkozása is van a kiadónak, hiszen Steam Shape és Raul Young is jelentetett már itt meg saját EP-t.


A hazai körítésről is érdemes néhány szót ejteni, hiszen több közönségkedvenc is érkezi fog Mateo & Spirit, Metha, valamint Yvel & Tristan személyében. Összesen 13 produkció fog a pult mögé állni ezen a maratoni eseményen. A megfelelő fel- illetve levezetésről Dubecticut, Lerm, Dave Wincent, Tobak & Tvardovsky, Greg Orca, Whoman, Avika, technicLEGO és Széplaky fog gondoskodni.

Az esemény jellegéhez képest igazán baráti jegyárakkal számolhatunk. Az elővételes jegyek árusításának jelenleg a második köre zajlik. A belépők ára 5900 ft, a VIP-jegy pedig mindössze egy ezressel lesz drágább, amiért cserébe külön büfé és WC, fedett emelvény, valamint chill zone is jár.

Jegyek: https://cooltix.hu/event/627e3841e5b1845b761e5056
Esemény: https://www.facebook.com/events/523479299284224