Hétvégén zajlott le a világ legmonumentálisabb fesztiváljának kikiáltott Tomorrowland, ami szokásához híven ezúttal is hihetetlen látványvilággal várta az érdeklődőket. A többszörös DJ Mag Top100 győztes Hardwell hosszú szünet után tért vissza a Tomorrowland nagyszínpadára. A 2022-es fellépése azonban teljesen más volt, mint amire előzetesen számítani lehetetett: teljesen új stílussal tért vissza, a szettje kemény techno ütemekkel, hipno volt tele, visszatért a Tomorrowland Mainstage-re. 2022-es fellépése a belga Boom városában minden volt, csak nem az, amit elvártál tőle: új stílusa kemény techno ütemekkel és hipnotikus szintetizátor hangokkal volt tele.

Hardwell 2018-ban lépett fel utoljára a Tomorrowland-en majd azt követően bejelentette, hogy határozatlan időre visszavonul, és mindössze alig néhány héttel ezelőtt, az Ultra Music Festival-on tért vissza. Közben Rebels Never Dies címmel világkörüli turnéra indult, mely során sorra látogatja a világ legnagyobb klubjait és fesztiváljait. A turné egybeesik az új album megjelenésének időpontjával.

Mivel több külföldi portál is lehozta Hardwell stílusváltását, kíváncsian indítottuk el a felvételt és hát – nem meglepő módon – óriásit csalódtunk. Már eleve a 7 percesre nyújtott intro is rohadt unalmas volt, aztán a 10. perc környékén azt hitem, hogy véletlenül elindítottam egy másik zenét is a Youtube-on. A későbbiekben sem lesz sokkal jobb a helyzet, Metallica és Abba váltja egymást egy-két olyan klasszikus közbeiktatásával, mint például az Age of Love, vagy éppen a Benny Benassi-féle Satisfaction. De Charlotte de Wittes “Sgadi Li Mi” című szerzeménye is felcsendül, a belga djane egyébként szintén fellépett idén a Tomorrowland nagyszínpadán. Na jó, ennél még a napjainkban „kindertechno”-nak nevezett jelenség is százszor jobb.