Alig pár hét van hátra, hogy visszatérjen Horvátországba a SONUS Fesztivál a kétéves kényszerpihenőről. Hazánkból is sokan érdeklődnek az esemény iránt. Hogy miért? Mert a hedonista paradicsom néhány órányi autózásra van tőlünk, ahol egyszerre tudhatjuk le a tengerparti nyaralást és az év fesztiválját. Az Adria Ibizájának nevezett Zrce Beach-re szervezett öt napos esemény évről évre elhozza az elektronikus zenei szcéna legendáit, felkapott sztárjait, feltörekvő tehetségeit és különleges producerjeit.
Nézzük, hogyan vélekednek a szcéna nagyjai a SONUS rendezvényről:

BORIS BREJCHA

Mi volt az eddigi legjobb élményed a SONUS fesztiválon?

A Sonus Fesztivál mindig nagyszerű. Imádom, hogy süt a nap, az emberek megőrülnek, és a tengerparton bulizunk. Különleges pillanat minden egyes alkalommal, mikor a Sonus szimbólumot a levegőbe emelem. Varázslatos.

Szerinted mitől egyedi  a SONUS?

Abszolút a hangulata miatt: az időjárás, a közönség, a helyszín. Ez teszi különlegessé az egész fesztivált.

Augusztusban visszatérsz az eseményre… Mit vársz a legjobban?

Minden alkalommal várom, hogy átélhessem magát az egész fesztivált és elkapjon az a különleges vibe a tengerparton.

ANNA

A SONUS fesztivál line upja mindig irigylésre méltó a megannyi tehetséges előadó miatt. Milyen érzés meghívást kapni a SONUS családjába?

Mindig is szerettem volna a SONUS-on játszani és ez most végre megtörténik. A hangulat hihetetlennek tűnik, sok barátom és kedvenc előadóm van még a fellépők sorában. Nagy megtiszteltetés, hogy idén részese lehetek.

Ez az első alkalom, hogy fellépsz a fesztiválon. Igy kívülről nézve mitől lehet egyedi a fesztivál?

Mindig lenyűgöző line upot állítanak össze. Ez egy szabadtéri fesztivál a tengerpart mellett, csodálatos természettel körülötte…szóval minden adott, amit szeretek!

Mit vársz a legjobban az első SONUS-odtól?

Szeretném megélni a fesztivált, elvinni a zenémet és energiát cserélni a közönséggel. Csodás lesz!

PAN-POT

Mi a kedvenc emléketek a SONUS fesztiválról?

Három vagy négy éve történhetett… volt egy pillanat mikor az emberek elkezdték a ruháikat feldobálni a színpadra. Voltak köztük baseball sapkák, pólók, melltartók, még telefonok is és sok más egyéb tárgyak.

Szerintetek mitől egyedi a SONUS?

Főleg az emberek miatt, akik a világ minden tájáról érkeznek és a helyszín valóban egyedülálló. Különleges hangulatot varázsol.

Mit vártok a legjobban a következő eseményen?

Alig várjuk, hogy ismét újra láthassuk minden horvát barátunkat, amikor visszatérünk!

GIORGIA ANGIULI

A SONUS fesztivál line upja mindig irigylésre méltó a megannyi tehetséges előadó miatt. Milyen érzés meghívást kapni a SONUS családjába?

Nagyon büszke és boldog vagyok, hogy részese lehetek a rendezvénynek. Ez az egyik legjobb line up, amit valaha láttam – bámulatos. Remélem, hogy nem csak egy debütáló évem lesz, szeretném ha évről évre a SONUS és a TIME WARP család tagja lehetnék. Nem akarom beleélni magam, de nagyon remélem, hogy rendszeresen jelen lehetek majd ezeken a legnagyobb fesztiválokon.

Ez az első alkalom, hogy fellépsz a fesztiválon. Igy kívülről nézve mitől lehet olyan egyedi a SONUS?

Ez a fesztivál egyedülálló az erős nemzetközi line up és a helyszín által. Öt nap, napnyugtától napkeltéig a horvát tengerparton. Úgy hangzik, mint egy álom.

Mit vársz a legjobban az első SONUS-odtól?

Hogy felléphetek ezen a varázslatos tájon, körülvéve a természet szépségével. Az energia biztosan nagyon különleges lesz.

Az interjúkból kitűnik, hogy mik a SONUS fesztivál erősségei, hiszen ugyan azok a pozitív visszajelzések és tapasztalatok köszönnek vissza több előadó véleményében is. A hangulat, a sokszínű közönség, a rendkívüli line up és a lenyűgöző helyszín mind egyedülállóvá teszi ezt a rendezvényt.

A héten sajnos a fesztiválbérletek elfogytak, de idén rendhagyó módon elkezdtek napijegyet is értékesíteni elővételben a Festicket oldalán.

Csatlakozzatok a hivatalos magyar csoporthoz  SONUS FESTIVAL GROUP HUNGARY is a facebookon, ahol már szerveződnek a csapatok és könnyen lehet még eladó bérletre is bukkanni.

További info:
sonus-festival.com