A legendás ibizai Bora Bora 40 év működés után október 15-én örökre bezárja kapuit. A Beachclub volt az első zenés-táncos étterem Ibiza tengerpartján. A Bora Bora Ibiza egy csaknem száz apartmanból álló komplexumot foglal magában úszómedencével, kétszáz méteres strandklubbal, üvegfalú szórakozóhellyel, valamint számos üzlettel és étteremmel. A szórakozóhely története során felkerült a világ száz legjobb klubjának listájára, és olyan ismert DJ-k játszottak itt, mint például Marco Carola, Claptone, Erick Morillo, David Morales, Todd Terry és Danny Tenaglia.

Az apartmanokat, éttermeket, strandklubot, üzlethelyiségeket és a klubot magában foglaló komplexum üzemeltetőinek bejelentése szerint az idei lesz az utolsó szezonjuk, de azt egyelőre nem árulták még el, hogy mi lesz jövőre. Várhatóan a jövőben is megmarad a minőségi gasztronómia és szabadidős tevékenységek egyik legfontosabb helyi bázisaként, csak más névvel és tulajdonosi körrel.

A Bora Borát 1982 kezdte meg működését, és megnyitása óta az éjszakai klub „pontosan azt a kombinációt kínálja, amit az ibizai látogatók keresnek: kristálytiszta vizű, érintetlen strandokat, minőségi gasztronómiát és bulikat, ahol mezítláb lehet táncolni homokos parton.” – áll a Bora Bora által kiadott sajtóközleményben.