Seth Troxlert már nem igen lehet meglepni a pultban, de amikor egyszer csak megjent mellette Zlatan Ibrahimovic a Defected Records buliján, akkor ő maga is átérezhette néhány pillanatig, hogy milyen érzés rajongóként részt venni egy eseményen.

Mert bár Seth Troxler kétségtelenül az egyik legmenőbb DJ a világon, de Zlatan Ibrahimovic-hoz képest mégis csak egy jelentéktelen kis porszemnek számít. A nemzetközi futballelit Chuck Norris-a (vagy inkább Torghelle Sándorja) idén tölti a negyvenegyediket. Az AC Milan csatárának pedig esze ágában sincs visszavonulnia, éppen vakációzik és a képek tanulsága szerint semmit sem vesztett a bombaformájából.

Ritka alkalom, amikor Seth Troxler kér egy szelfit, de Zlatan esetében azt hiszem teljesen érthető a reakciója, nem minden nap jelenik meg egy ekkora futballisten a táncparketten. Hasonló élményeket élhetett át anno Dave Seaman is.

  Dave Seaman elmesélte, amikor Diego Maradona egyszer csak megjelent a buliban

Seth Troxler büszkén osztotta meg a találkozás örömteli pillanatait az Instagramon. És természetesen az olyan tipikus Zlatan-hozzászólások sem várattak sokáig magukra, mint például „Nem Zlatan jött a bulidra, hanem a bulid ment Zlatanra„.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Defected Records (@defectedrecords) által megosztott bejegyzés