Kovács Kornél, a Studio Barnhus társalapítója világgá kürtölte új albumának hírét. A „Hotel Koko” október 14-én fog megjelenni.

A magyar származású, de Stockholmban született és élő  DJ / producer ízelítő gyanánt megosztott egy zenét a lemezről. A  ‘Follow You’ című szerzeményen Aluna vokálozik. Az album elkészítésében az Off The Meds nevű „techno boy band”, Kamohelo és egy costa rica-i énekes-dalszerző MishCatt is tevékeny részt vállalt.

A ‘Hotel Koko’ Kovács első teljes hosszúságú nagylemeze a 2019-es ‘Stockholm Marathon’ óta és a svéd zenész saját kiadójánál fog megjelenni. A Studio Barnhus 2010-ben alakult, amit Kornél Axel Boman és Petter Nordkvist társaságában indított útjára.

A lemez koncepciója szerint a „Hotel Koko” egy kitalált szálloda, ahol minden track egy külön szobát képvisel.

„Azt akartam, hogy ez az album egy kitalált, álomszerű hely köré épüljön. Stockholmi lakásomban gyakran megfordultak a barátaim, amíg távol zenéltem valahol. Egyszer papírra véstem néhány alapvető információt és egyszerű szabályt, mintha az a Hotel Koko hivatalos irata lenne.” – avat be a Kornél Kovács a részletekbe.

„A lakásom takarítása közben találtam rá erre a papírra, ekkor került a helyére az ötlet és az album címe. Azt hiszem, a legkopottabbtól a legfényűzőbbig minden szállodában van valami fantázia és misztikum, ezek azok a terek, ahol bármi megtörténhet a zárt szobák ajtaja mögött.”

A „Hotel Koko” október 14-én jelenik meg a Studio Barnhus gondozásában. EZEN a linket lehet előrendelni.

Tracklist:
1. Molly
2. Castles feat. Kamohelo
3. Szakad
4. Szörp
5. Usch
6. Goofy feat. MishCatt
7. Vår Dub
8. Follow You (with Aluna)
9. Paris Piano

Forrás: [Mixmag]