A müncheni illetőségű producer hazai közönség előtt lépett fel, mégis igen kellemetlenül alakult számára az éjszaka. 

Julian Wassermann-ról van szó, aki jelenleg az egyik legaktuálisabb előadónak számít napjainkban a melodic house / deep techno vonalon. 2014-ben jelent meg első saját zenéje. Tehetségére hamar felfigyelt az Oliver Koletzki által vezetett Stil Vor Talent is. Az igazi áttörést 2019-ben érte el, amikor is megjelent Gotland című szerzeménye a kölni illetőségű Kompakt Records gondozásában. Hasonló sikereket ért az Einmusika címkéje alatt napvilágot látott „Surreal„, amit már kétmilliónál is többen hallgattak meg a Spotify-on.

Julian Wassermann olyan neves klubokban és fesztiválokon zenélt már, mint a berlini Watergate, az amszterdami Pleinvrees a stuttgarti SEMF, vagy éppen a müncheni Harry Klein. Helyi lakosként éppen ezért duplán kellemetlen az, amit tegnap hajnalban a müncheni klub pultja mögött kellett átélnie. A live act produkciója alatt ugyanis háromszor is megdobálták. A feléje repülő italok ráadásul a keverőjében is kárt tettek. Szettjét a történtek ellenére sem szakította félbe, azonban az események tükrében igen csak nehezére esett a zenélésre koncentrálni.

Julian tegnap a személyes Facebook profilján tett közzé egy bejegyzést az esetről. Szemtanúk segítségét kéri az elkövető(k) beazonosításában. Reméljük sikerül megtalálni a renitenseket. Az lenne a minimum büntetés, hogy az okozott kár megtérítése mellett örökre kitiltják őket a szórakozóhelyről.

Akármennyire is vérlázító a dolog, a jelenség sajnos nem újkeletű. Jeff Mills-t korábban több alkalommal megdobálták Rómában és Belgiumban is, de a 2004-es Bónusz Fesztiválon Anthony Rother felé is repült egy ásványvizes palack a nézőtérről.