Az Akvárium Klub a budapesti belváros legnagyobb szórakoztató komplexuma, ami nem csak zenei programoknak, hanem számos konferenciának is otthont ad. Négy teremben összesen több, mint kétezren férnek el. Először azt hittük, hogy egy külsős szervező állásbörzéjére fog sor kerülni. De a helyzet ennél sokkal izgalmasabb.

Ma délután 16 és 20 óra között ugyanis először kerül megrendezésre az Akvárium Karrier napot. Szeptember 16-án lehetőséged van megismerni a klub nyitott pozícióit, leadhatod önéletrajzodat és akár már próbanapot is egyeztethetsz kollégáinkkal.

Ha szívesen dolgoznál a belváros egyik legmenőbb szórakozóhelyén, bírod a pörgést, az éjszakázás sem okoz gondot, vagy csak simán kíváncsi vagy, hogyan működik a klub, akkor gyere el és találkozz az Akvárium csapatával!

Jelenleg nyitott pozíciók: hostess, backstage host, ruhatáros, nyilvános mosdó pénztáros, jegypénztáros, berendező munkatárs, bartender, barback, poharas, szakács, konyhai kisegítő.

 

Figyeld folyamatosan az eseményt, mert a meghirdetett pozíciók sora folyamatosan bővül: https://www.facebook.com/events/1034649560567589