„We Are Tomorrow” annak a dokumentumfilmnek a címe, amit az Amazonnal együttműködve adott ki a Tomorrowland. Négy fesztiválozóról szól, akik részt vettek a 16. alkalommal megrendezett eseményen.

A Tomorrowland napjainkban kétségtelenül a világ elsőszámú ilyen jellegű eseménye, legalábbis a népszerűségét tekintve mindenképpen. Két éves szünet után idén nyáron tért vissza. A nagy érdeklődésre való tekintettel rögtön három egymást követő hétvégén is.

  Beszámoló - Tomorrowland

Most pedig négy fesztiválozó perspektívájából tekinthetünk be a kulisszák mögé, Láthatjuk, ahogyan DJ Topic elkészíti a „Saving Me” című szerzeményét, feltűnik Gaggan Anand, aki egy világhírű séf és a Tomorrowland Alapítvány nagykövete, Vicky Tah kenyai anya és üzlettulajdonos, valamint Kelly De Clercq, a színpadi táncos.

A Wim Bonte által rendezett 24 perces dokumentumfilm lenyűgöző képi világ mellett mutatja be négyük utazásait, személyes történetekkel fűszerezve, valamint exkluzív bepillantást nyerhetünk a fesztivál helyszínéről. A jó hír pedig az, hogy az alkotás mindenki által szabadon visszanézhető!