Az elmúlt időszakban minden jel arra mutat, hogy az Artessa Music atyja töretlenül halad előre és ritkán látott sebességgel száguld zenei karrierje megvalósításában. TOBAK megjelenései a világ minden táján hatalmas sikereket érnek el és előszeretettel játsszák a zenéit a stílus legnagyobbjai is. 

Az Adiatique fellépéseit a Föld bármely pontján óriási hype övezi, nem véletlenül: született szelektorok, akik változatos, mégis nagyon markáns szettjeikkel teszik le a névjegyüket az európai top klubokban és fesztiválokon. Ilyenkor pedig gyakran megesik, hogy TOBAK egyik szerzeménye is felcsendül, mint ahogyan az nemrégiben történt az Amsterdam Dance Event-en, illetve DGTL Tel-Aviv-on, ami az egyik legjelentősebb elektronikus zenei eseménynek számít Izraelben.

A londoni közönség sem maradt TOBAK zenéje nélkül, most szombaton London legújabb szuperklubjában, a  “The Beams” nevű helyszínen csendült fel az egyik Brina Krauss és Ivory prezentálásában.

Egészen pontosan az „Aurora” című – ropogósan friss – szerzeményről van szó. A klubhangzás finom eleganciával párosul. TOBAK érzelmekkel átitatott melodikus zenéjét spirálszerűen tekerik körbe az eufórikus dallamok, a stílusra oly jellemző arpeggio hangzással megspékelve.

TOBAK dj szettjét legközelebb november 12-én szombaton lehet élőben elkapni, mégpedig hazai pályán, a székesfehérvári Petőfi Kultúrtanszékben. A „Reset” néven életre hívott esemény különlegessége, hogy csak helyi DJ-k fognak zenélni és egész éjszaka a melodic hangzás fog dominálni. És hogy kik fognak még fellépni?
Christian, aki 30 éve a house classics megtestesítője a környéken.
Lenny Lenoks a Be Massive csapat csapatát erősíti.
Monofade, akiknek egyik szerzeményét még John Digweed is pörgette
Stoffer régi motoros, aki nélkül ritkán rendeznek bulit a környéken
Lusassi, aki az egyetlen hölgy a fellépők között.