Új köntösbe öltözött múlt szombaton Budapest egyik elsőszámú klubja, a Cinema Hall. A The Project szervezésében induló UNITY debütáló eseménye rögtön teltházzal nyitott. A sorozat célja az Afterlife ikonikus válogatásalbumának előadóit prezentálja hónapról-hónapra. Ehhez pedig megfelelő körítés, a kiadó szellemiségéhez igazodó minőség dukál. Az extra dekor és vizuál láttán joggal érezhette magát úgy az 1200 fős közönség, mintha épp egy nyugat-európai szuperklub látná vendégül.

Még magasabbra téve a lécet december 2-án érkezik a folytatás; az Afterlife emblematikus alakjai közül újra hárman teszik tiszteletüket a CinemaHall-ban.
A Rodosz szigetén született ARGY nevét rögtön megjegyezte a világ, miután 2005-ben megjelent „Love Dose” című debütáló EP-je a mára ősklasszikusnak számító Poker Flat-en, aminek címadó trackje a korszak egyik emblematikus zenéje maradt mind a mai napig. A megjelenés időpontjában még csak 20 éves művész sokoldalúságát jól mutatja, hogy minimaltól a houseon át a technoig több stílusban is jeleskedett és teszi ezt a mai napig. Róla bizonyosan elmondható, hogy nem egy kaptafára készülnek a munkái, mindig tartogat valami meglepetést a tarsolyában. A műfaj igazi kaméleonja, aki kínosan ügyel arra, hogy soha ne alkalmazza kétszer ugyanazt a trükköt a zeneírás során. Januárban megjelent ’Tataki’ című kántáló-tribal himnusza az idei év egyik legnagyobb robbantására sikerült az Afterlife-on, ami ezidáig csak a Youtube-on izmos 11 milliós meghallgatást tudhat magáénak.

Argy-t a tengerentúlról érkező igazi kuriózum SOEL kíséri, akinek egészen különleges, senkihez nem hasonlítható a hangzásvilága. A milánói származású Amerikában élő zenész meglehetősen egyedi hangzása a mély, érzelmes ambient és atmoszférikus techno hangok elegye, sötét szintifutamokkal és filmszerű hangzásvilággal keverve. 2020-ban 5000 ember előtt mutatta be élő show-ját a New York-i CityFox Fesztiválon, és ugyanekkor indította el saját kiadóját, az Oracolo Records-ot.

’A rideg külső érző szívet takar’ – akár így is jellemezhetnénk THE ELEMENT-et, aki történetesen a műfaj máltai elitje, 2019 óta pedig az Afterlife oszlopos tagja. Neve már ismerősen cseng, hiszen az Artbat-ot kísérve láttuk és hallotuk őt a Vasúttörténeti Parkban. Több, mint 30 éves pályafutással a háta mögött igazi sokatlátott veterán, aki ezúttal a CinemaHall falait teszi majd próbára.

A fellépők listája a rezidens Peter Makto már-már megszokottnak mondható ’Project-es’ felvezetésével lesz teljes, aki nagy büszkeségünkre 2022-ben három kontinensen is megmutathatta (Amsterdamtól Indiáig, Kolumbiától Ibizáig), hogy miért ő hazánk elsőszámú house DJ-je.

Az előző rendezvény sikerét látva nem érdemes sokáig halogatni a jegyvásárlást, ugyanis szinte borítékolható a teltház, a december pedig amúgy is hagyományosan erős hónapnak számít.

Esemény: https://www.facebook.com/events/789131642152137
Jegyek: jegyl.ink/THE-PROJECT-UNITY-2-TICKETS