A brit Union Audio nevű céget 2014-ben alapította Andy Rigby-Jones. Nem véletlen, ha ismerősen cseng a neve. Ő volt ugyanis az Allen & Heath dizájn menedzsere, nevéhez fűződik a még ma is sok helyen klubsztenderdnek szémító Xone sorozat fejlesztése, valamint a Richie Hawtin-nal közösen megalkotott PLAYdifferently Model1 keverő is.

Andy azonban szeretett volna a saját lábára állni, így saját vállalkozásba kezdett, amit gyakorlatilag a kerti fészerből irányít. A jelenleg Cornwall szívében, Redruthban, a történelmi Carn Brea Cross árnyékában található cég olyan tehetséges embereket gyűjtött maga köré, akik mindegyike rajong az elektronikáért és a minőségi hangzásért. Hitvallásuk négy legfontosabb összetevője a minőség, teljesítmény, innováció és intelligens tervezés. A környezeti hatások minimalizálása érdekében lehetőség szerint egyesült királyságbeli beszállítóktól szerzik be az alapanyagokat.

Az Union Audio nemrég mutatta be a legújabb fejlesztésének eredményét egy Rotary-mixer formájában. Az Orbit.6 névre elkeresztelt keverő számít jelen pillanatban a legdrágábbnak a piacon a maga 6000 eurós vételárával, ami mintegy 2 és fél millió forintnak felel meg.

Négy éven át tartó fejlesztés eredményeként született meg az új mixer. A végeredmény pedig önmagáért beszél: analóg hatcsatornás keverő rackbe szerelve, trim vezérlővel, phono / line bemeneteli kapcsolóval, cue gombbal, aux send vezérléssel és highpass filter-rel van ellátva 10 Hz-től egészen 11.000 Hz tartományig. A master szekcióban találjuk a bal és jobb csatorna hangerőszabályozóját, valamint az izolátort, ami vagy teljesen elnémítja a jelet vagy pedig három frekvenciasávon +6 dB-ig megerősíti azt. Mind a 33 gomb enyhén meg van világítva hátulról így egy vaksötét vagy éppen füstös klubban is ki lehet rajta igazodni.

Az Union Audio jellemzése szerint a keverő maximalizálja a csúcskategóriás hangrendszerekben rejlő lehetőségeket.