Bármennyire is szeretnénk bojkottálni a katari foci vb-t, azért az elmúlt napokban mégiscsak minden a labdarúgás körül forog a világban. Zárójelben azért tegyük hozzá, hogy addig jó, amíg ez így van. A foci és az elektronikus zene kapcsolatát már számos alkalommal megpróbáltuk még közelebb hozni egymáshoz.

Ez alkalommal a [Mixmag] szerkesztői engedték szabaddá a fantáziájukat. Néhány örök érvényű album borítóképét ültették át focimezként. Vannak közte régi klasszikusok (mint például a New Order és Donna Summer) és relatív friss lemezborítók (Bicep) is.

A Katarban megrendezett világbajnokság egyébként a 22. a sorban, a november 20-án kezdődött világesemény egészen december 18-ig fog tartani.

BRIAN ENO ‘AMBIENT 1: MUSIC FOR AIRPORTS’ (POLYDOR RECORDS)
ARCA ‘ARCA’ (XL RECORDINGS)
BICEP ‘BICEP’ (NINJA TUNE)
BJÖRK ‘HOMOGENIC’ (ONE LITTLE INDIAN)
DONNA SUMMER ‘I REMEMBER YESTERDAY’ (CASABLANCA)
IKONIKA ‘AEROTROPOLIS’ (HYPERDUB)
M.I.A ‘ARULAR’ (INTERSCOPE RECORDS)
NEW ORDER ‘POWER, CORRUPTION & LIES’ (QWEST RECORDS)
RADIOHEAD ‘KID A’ (PARLOPHONE)
UNDERWORLD ‘DUBNOBASSWITHMYHEADMAN’ (JUNIOR BOY’S OWN)
ZIÚR ‘U FEEL ANYTHING?’ (PLANET MU)

Bármennyire is szeretnénk bojkottálni a katari foci vb-t, azért az elmúlt napokban mégiscsak minden a labdarúgás körül forog a világban. A foci és az elektronikus zene kapcsolatát már számos alkalommal megpróbáltuk még közelebb hozni egymáshoz.

Ez alkalommal a [Mixmag] szerkesztői engedték szabaddá a fantáziájukat. Néhány örök érvényű album borítóképét ültették át focimezként. Vannak közte régi klasszikusok (mint például a New Order és Donna Summer) és egészen friss lemezborítók (Bicep) is.

A Katarban megrendezett világbajnokság egyébként a 22. a sorban, a november 20-án kezdődött világesemény egészen december 18-ig fog tartani.