A Minimal Art Family soron következő klubestjén Szilágy megye legnagyobb undeground mozgalma, a Calendula érkezik Budapestre.

A térség fiataljait Miklos és Molnar, a Calendula Events két alapítója fogja össze. Az általuk szervezett eseményeken nagy hangsúlyt fektetnek a zenére és a vizuális élményekre. A Calendula – ismertebb nevén körömvirág – egy igen gyakran és széles körben használt gyógynövény. Ide vezethető vissza a csapat mottója is, ami lefordítva a következőképen szól:

Begyógyítjuk a sebeket underground zenék, helyszínek, és vizuális élményeken keresztül!”

Az est további részét a házigaza Jäger mellett a Tripnik Kollektiva csapatának művészei fogják kitölteni. A kollektíva egy alulról szerveződő baráti társaságból áll össze. Spontán szerveződések alkalmával a Margitszigeten, az Óbudai (Hajógyári)-szigeten és a város egyéb pontjain is piknikezhettünk már  velük együtt.

A helyszín pedig nem más mint a Fabrika Klub, ami undeground körökben nem igazán szorul már bemutatásra. Aki még nem járt Óbuda legeldugottabb kis pincéjében annak itt az ideje, hogy ellátogasson ide! Ez egy valódi menedék a belvárosi diszkók és a csillogó-villogó klubok ellenpólusaként.

A Fabrika a 2000-es évek undeground klubjainak hangulatát megidéző brutális hangrendszerrel – ami a Corvintetőről lett megörökölve – füstgéppel és látványos vizuállal várja a vendégeket. Ennél többet nem is kell tudni a helyről, tapasztaljátok meg ti is ezt a csodát! 

További információ az eseményről: https://fb.me/e/2iRgdlbX2
Elővételes jegyek: https://cooltix.hu/event/6372332d06432bc18f6654c3