Lassan véget ér az idei esztendő is, elérkezett az éves számadás ideje. A 2022-es év minden szervező számára feladta a leckét. A Be Massive csapatának ugyanakkor nincs oka a panaszra. Telt házas bulik sorával zárták az évet és a 2023-at is egy nagy durranással kezdik! Metha egy személyben szervezi az összes eseményt, helyszínt, forgatást és mellette még a zenei házigazda szerepét is betölti. Az év végéig jelentkeznek még a városligeti Jégpályáról – ahol a jégpálya közepén lesz felállítva a dj pult – karácsonykor a Marriott Hotel 9. emeletéről, szilveszterkor pedig a Várkertbazárból. Szintén decemberben indul és egy hónapon át tart az immáron hagyományosnak mondható jótékonysági gyűjtés a Bethesda Gyerekkorház javára. 

A Be Massive klubsorozat közel két évtizede az ország egyik legismertebb elektronikus zenei partysorozata, melyet az állandó megújulás és a maximális minőségre való törekvés jellemez legyen szó fővárosi és vidéki klubestekről, vagy exkluzív helyszíneken megrendezett open air eseményekről. Teltházas bulik sorával zárták az évet és a 2023-as évet is egy hatalmas nagy durranással kezdik! Vegyük is csak sorra őket:

A Be Massive Horizon neve valószínűleg már senki előtt nem szorul bemutatásra. A festői helyszíneken  zajló események célja, hogy megmutassa és közelebb hozza a közönséghez Magyarország legszebb tájait. Festői szépségű környezetből pedig szerencsére nem szenved hiányt hazánk. A csapat idén is elektronikus zenei ütemekkel töltötte meg többek között a balatonboglári gömbkilátót, a kőrőshegyi levendulást, Tihanyt és a Dunakanyart is. Két hajós buli alkalmából pedig vízre szálltak a Balatonon is.

Közben a legfontosabb vidéki klubjainkat is sorra látogatták, eljuttatva a Be Massive hangzását a debreceni Víztorony, a veszprémi Expresszó, a keszthelyi Bloom Bar és a pécsi Amper Klub közönségének is. Utóbbi helyen egyébként Metha (a Be Massive bulik házigazdája) hosszú idő után ismét all night long szettel örvendeztette meg a publikumot.

Idén is összehoztak egy nagysikerű bulit Inellea főszereplésével a Cinema Hallban. A Be Massive 19. születésnapi bulijára októberben került sor a Marriott Hotel panorámatermében és már elővételben elkapkodták az összes jegyet. A sikersorozat a következő hónapra is kitartott. A Néprajzi Múzeumban megrendezett Be Massive bulikon (Yubik vendégszereplése mellett) két egymást követő napon is ki kellett rakni a sold out táblát.

A csapat az év utolsó hónapjában sem fog tétlenkedni. A karácsonyi időszakra való hangolódás december 9-én veszi kezdetét a városligeti műjégpályán, ahol a dj pult ráadásul a jég közepén lesz felállítva! Ennél tökéletesebb téli szabadtéri helyszínt el se lehetne képzelni. Az eseményre a belépés normál műjégpálya belépő megváltásával lehetséges. Bővebb infó: https://www.facebook.com/events/477282640950599


A Be Massive karácsonyi bulija a már több alkalommal bizonyított Marriott Hotelben lesz megtartva és már most elfogytak a jegyek.

Aki lemarad, annak szilveszterkor lesz lehetősége a pótlásra. A Várkert Bazárban megrendezésre kerülő buli kétségtelenül az egyik legnagyobb elektronikus zenei megmozdulás lesz a fővárosban az év utolsó napján. A helyszín exkluzivitását ismerve pedig biztosak lehetünk benne, hogy a rendezvény méltó lezárása lesz az idei évnek.
Esemény: https://www.facebook.com/events/892422465130153

A Be Massive csapata  már a 2023-as évre is megtervezte a menetrendet. Az első megmozdulásra január 21-én fog sor kerülni, mégpedig 3200 méteres magasságban! Az első nemzetközi Horizon projekt a francia Alpokban megrendezett Snowattack Fesztivál részeként megrendezett gleccser party keretein belül fog megvalósulni. A headliner szerepét a holland közönségkedvenc Eelke Kleijn tölti be, míg a hazai szupportért Metha, valamint Chris Ronson lesz a felelős.

A Snowattack keretein belül minden évben több ezer magyar fiatal szállja meg a hófödte alpesi hegycsúcsokat. A bulizás és a síelés különleges kombinációját nyújtó eseményre egyedi csomagok is elérhetők, ami a belépőjegyen kívül a szállás díját és a síbérletet is tartalmazza és egyedi Be Massive napszemüveg is jár hozzá. Ez utóbbi elengedhetetlen kellék olyan magasságban, ahol mindig süt a nap.
Bővebb infó: https://www.facebook.com/events/1140025093559408

A Be Massive csapata továbbra is töretlen lendülettel szállítja a bulikat. Lesz miből válogatni az elkövetkezendő időben is. Az pedig már csak hab a tortán, hogy Metha „How you feel” című szerzeménye vezeti ezekben a pillanatokban a Beatport Electronica szekciójának Top 10-es listáját!