A house zene és foci gyakran áll egymással szoros kapcsolatban. Korábban a Solomun-féle Dynamic Records kapcsán szóltak arról a hírek, hogy a hamburgi illetőségű kiadó egy alacsonyabb osztályban szereplő német focicsapat főtámogatója. Most pedig a Defected Records kapcsán reppentek fel hasonló információk. A londoni székhelyű label ugyanis összeállt a hatodik ligában szereplő Dulwich Hamlet F.C-vel.

A 1999-es alapítású Defected Records az egyik legjelentősebb kiadónak számít a house zene berkeiben. Olyan előadók jelentették már meg itt zenéjüket, mint például Bob Sinclair, Martin Solveig, Camelphat és Olav Basoski. 

A szponzorációs szerződés szerint a klub férfi és női szakosztályára is vonatkozik. A Defected Records lesz a csapat mezszponzora, valamint a lelátón is meg fognak jelenni, ahol az alábbi mottó lesz olvasható: „In Our House We Are All Equal“ / „A házunkban mind egyenlőek vagyunk”.

A londoni klub új meze már elérhető a Defected Records webshopjából. A lemezkiadó és a focicsapat között egyébként Monki jelenti az első számú kapcsolódási pontot, a kiadóval leszerződtetetett DJ / producer ugyanis a Dulwich Hamlet F.C. női csapatát erősíti.