Ez év márciusában indult útjára a Moments partysorozat, melynek a budapesti elektronikus zenei underground közösség egyik olvasztótégelye, az óbudai Fabrika ad otthont. A mellkasrepesztő hangtechnikával felvértezett klub feelingje a rave-kor reneszánszát idézi. Egyedi hangulatával hétről-hétre olyan elektronikus zenei arcokat vonzva, akik számára az ehhez hasonló bulik mindig is örökzöldek maradnak. Ezek a nélkülözhetetlen hozzávalók az alappillérei a Moments sorozatnak is. A rezidens dj-k, és a csapat vágya az, hogy elemi energiákkal töltsék fel a bulikra ellátogató klubbereket, akik egyedülálló emlékekkel gazdagodhatnak.

Az elmúlt hónapokban számos libabőrt okozó pillanatot élhettünk már át velük. A teltházas nyitóbuli katarzisától kezdve, amikor is reggel 4 órakor megszólalt Tomaz & Filterheadz 2002-es klasszikusa, a „Sunshine”, amely Steve Deluxe és Edu Sono lüktető, tech house groove-okkal tele tűzdelt 3 órás b2b szettjének lezárásaként adta meg majdnem a kegyelemdöfést a dj pult talapzatának.

Máskor Andrija Jäger bolondított meg minket, például Skream & Michael Bibi kántálós tech house darabjával az „Otto’s Chant”-al, enyhe borda zúzódásokat okozva a legátszellemültebb partizóknak, hogy aztán Gorgon City varázsával repítsen el minket egy másik világba.

Az első szett mindig létfontosságú, és Abyss zene szelektálását nehezen lehet felülmúlni. Kiválóan találja meg azon minőségi trekkeket, amik nélkülözhetetlenek az est felvezetéséhez. A folytatások zenei világát a rezidens dj-k mellett név szerint olyan vendégfellépők is fűszerezték, mint Alexandr, Adam Shifty, vagy Imperatrice

A december 17-én hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Moments-re a hazai producer szcéna egyik legtehetségesebb, nemzetközileg is elismert alakja látogat majd el. Chiqito zenéit immár lassan 10 éve olyan neves DJ-k pörgetik Ibizától Miamiig, mint Jamie Jones, Nic Fanciulli, Nicole Moudaber vagy éppen Marco Carola… Szerzeményei, a jelenkorunk house zenéjét meghatározó lemezkiadóinál jelennek meg, mint például a Hot Creations, Elrow Music, Too Many Rules vagy a Dirtybird. E hét szombaton a tőle megszokott feszes tech house ütemek, és a sajátos „ghetto-house” flow fogja megkoronázni az estét.

A Moments lényege azon pillanatok átélése, amelyek feledtetni tudják velünk a rohanó hétköznapok problémáit. A helyszín és az emberek sikeres kombinációja adja meg az alaphangot, hogy együtt szellemülhessünk át a zenére.
A jövő évben továbbra is havonta, az óbudai Fabrika klubban! Vegyél jegyet ITT a decemberi eseményre!

Nézd meg a Moments oldalait:

FB – https://www.facebook.com/MOMENTSBUDAPEST
IG – https://www.instagram.com/momentsbudapest/
EP 7 Facebook esemény – https://fb.me/e/32gK2gm7K
Residentadvisor esemény – https://ra.co/events/1628517