Nincsen karácsony Kevin nélkül! Ez pont ugyanolyan biztos, mint az, hogy a The Etiket az ország elsőszámú DJ-it fogja Győrbe szállítani ugyanekkor. Több, mint 20 éves múltra tekint vissza az a hagyomány, hogy együtt ünnepelhessük velük a karácsonyt. És ez nem lesz másként idén sem.

Igazi sztárparádé várható. Ugyanis szinte mindenki itt lesz, aki napjainkban jelentős szerepet tudhat magáénak a hazai porondon. A techno közeg ugyanis jelentős vérfrissítésen esett át az elmúlt időszakban. Sok új név vetette meg a lábát, akik azóta rendszeres fesztiválfellépőnek számítanak és egyre több külföldi fellépéssel büszkélkedhetnek. December 25-én azonban közösen fogjuk levezetni az ünnepek szépsége mellett okozta stresszt vagy éppen boldogságot. Itt az idő eldobni az év végi hajtás terhét, a karácsonyi The Etiket kiváló alkalmat nyújt arra, hogy újra találkozzanak régi barátok vagy éppen az új ismerősök.

Két teremben összesen 15 produkció fog a pult mögé állni. Nézzük is a fellépőket abc sorrendben. A nagyteremben David Temessi nevével kezdődik a sor. A Supernova csapatát erősítő DJ / producer folyamatosan szállítja az új megjelenéseket, szerzeményeit a legnépszerűbb artistok pörgetik, mint például Amelie Lens vagy Charlotte de Witte. Saját kiadója a DSR Recordings, ami az egyik legjobb eladásokkal rendelkező label a nemzetközi piacon. Gaga szerzeményei is rendre előbukkannak olyan DJ-k lemezestáskájából, mint például Marco Bailey és Christian Smith, nevéhez fűződik a Dark Face Recordings elindítása. Mateo & Spirit hazánk legnépszerűbb techno párosnának számít, akik immáron másfél évtizede dolgoznak együtt. De nem csak a kemény hangzás fog dominálni karácsony éjjelén, hiszen itt lesz a Truesounds csapata is, illetve egészen pontosan a Peter Makto & Gregory S nevével fémjelzett No Distance duó is. Jóval izmosabb zenékkel fog érkezni Schiere, aki egyre komolyabb szerepet tölt be a hazai hard techno közegben. Sikztah nélkül elkézelhetetlen lenne a line up, a The Etiket szervezője és házigazdája évtizedek óta vezeti biztos kézzel a győri zenei közeget. Végül de nem utolsó sorban itt lesz a hardtechno első számú hazai helytartója Svetec személyében. Róla túlzás nélkül állítható, hogy napjaink legsikeresebb előadója nemzetközi szinten is ebben a stílusban a megjelenéseket illetően.

A kisteremben többnyire az underground irányzatok képviselői kaptak helyet. Itt lesz Aga2l, a Brvtal kollektíva társalapítója és And/Or, akiknek a nevével egyre gyakrabban találkozhatunk a plakátokon. CVRDWELL megkerülhetetlen szereplője lett az éjszaknak, ő számít a vájtfülűek kedvencének ebből a line up-ból. dtnb. egészen rövid idő alatt küzdötte fel magát a hazai élmezőnybe. Azonban ezen egyáltalán nem csodálkozik az, aki tudja, hogy mekkora energiákat fektet bele a zenélésbe. Ő lesz ráadásul az egyetlen női főszereplő ezen az éjszakán. Fourk is hasonló elhivatottsággal lépked felfelé a ranglétrán. Épp a napokban indította útjára saját kiadóját, de korábban például már a Time Warp-on is felcsendült az egyik szerzeménye. Raul Young személyében üdvözölhetjük a jelenkori hazai techno közösség egyik legjelesebb képviselőjét. A kőszegi származású DJ / producer sorra szállítja a szerzeményeket, saját zenéi a legnevesebb nemzetközi kiadók gondozásában látnak napvilágot. TAMAS SZABO számára sem lesz már ismeretlen a győri közönség. A fiatal budapesti DJ-nek Dax DJ a példaképe, így biztosak lehetünk abban, hogy egy szemhunyásnyit sem fog alábbhagyni a lendület addig, amíg ő zenél. A fellépők listáját végigböngészve láthatjuk, hogy jól megférnek egymás mellett a rutinos arcok és a feltörekvő fiatalok.

A fellépők listáját végigböngészve láthatjuk, hogy jól megférnek egymás mellett a rutinos arcok és a feltörekvő fiatalok. A The Etiket karácsonyi buliján minden techno rajongó meg fogja találni a számára legmegfelelőbb vonalat, legyen szó a zene tempójáról, változatosságáról vagy éppen a dallamosságáról.

Az esemény jellegét tekintve kiemelkedő érdeklődésre számíthatunk. Ez pedig azt jelenti, hogy az első körös jegyek máris elfogytak. Aggodalomra azonban nincs ok. Az esemény helyszínét biztosító Club Octagon mindenki számára elegendő helyet biztosít.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1573830973081904
Jegyek: https://oneticket.hu/the-etiket-22th-x-mas