Ha egy izgalmas és emlékezetes szilveszteri buliban szeretnél részt venni idén, akkor a 100 éves Óbudai Harisnyagyárban a helyed!

Napközben ugyanis hamisíthatatlan gyártelepi hangulat fogadja az erre járókat. Különféle kis műhelyek zajongása és zenekari próbák hangja szűrődik ki a falak mögül. Ha viszont leszáll az éj, akkor a bulié a főszerep! Ez utóbbi megállapítás pedig duplán igaz szilveszter éjszakáján. Nem csak azét mert ez az év utolsó napja – amikor amúgy is mindenki bulizik – hanem azért, mert a Minimal Art Family csapata aznap egy második titkos termet is megnyit a nagyközönség részére a Fabrikában.

Andrija Jäger – a szilveszteri buli főszervezője és a Fabrika tulajdonosa – megosztott pár titkot a szilveszteri buli részleteiről: „Nehéz dolgunk volt, hogy milyen szilveszteri bulit rakjunk össze a közönségünknek. Két nagy sorozatunk is ment: a MAF és a Private Rave. Az egyik a minimal (rominimal) és house vonalon, míg a másik természetesen a techno, hard techno és a rave stílusokat helyezi előtérbe. A korábbi években is nehéz volt eldönteni milyen stílus legyen szilveszterkor de idén különösen megszenvedtünk vele, mert mindkét sorozat teltházzal dübörgött. Így arra a racionális döntésre jutottunk, hogy mind a két bulit megcsináljuk. Az egyik helyszínen minimal house a másik helyszínen pedig techno fog szólni.”

A hangtechnikára egyik helyszínen sem lesz panasz. A színpadokról ugyanis a Corvintetőtől megörökölt Mogul Audio ládák fognak duruzsolni a fülünkbe. Mind a két stage teljes értékű lesz, így fog létrejönni a Fabrika 2.0.

Aki még nem járt Óbuda legeldugottabb kis pincéjében annak itt az ideje, hogy ellátogasson ide! Ez egy valódi menedék a belvárosi diszkók és a csillogó-villogó klubok ellenpólusaként. Az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. A klub nemrég teljes átalakításon esett át, melynek során jelentősen megnőtt a klub területe és teljesen megújult a bár.

Ezen a különleges szilveszteri alkalmon több olyan fellépő is lesz, akik első alkalommal fognak nálunk bemutatkozni. Gingershot és Ben Dover mellett olyan előadókat hívtunk meg, akik már bizonyítottak a korábbi eseményeink során, mondhatni a közönség kedvencei lettek. Ilyen például Sinnamon, Cali Martini, Tony Belicoso, Dubtist, Smole és persze jelen lesznek a MAF all starjai: Adano, Dominika, Steve Deluxe, Indy Vasko, Cornelius, Francis, Oxcart és még sokan mások.

A buli reggel sem áll meg, ugyanis egy maratoni hosszúságú MAFTER-el indítjuk az új évet. Figyeljétek az esemény falát, ha többet szeretnétek megtudni erről! A két helyszín befogadóképessége véges, ezért a biztos bejutás érdekében érdemes elővételben megvásárolni a jegyeket. Ráadásul online sokkal kedvezőbb áron tudtok hozzájutni a belépőkhöz, mint a helyszínen. 

Addig is pihenjetek sokat, maratoni éjszakára lesz kilátás. Hamarosan találkozunk!

További információ itt: https://fb.me/e/5icVj4puv
Online jegyek: https://cooltix.hu/event/6399f7852b50b8046b636f90