A Babar Project egy olyan hibrid fesztivál, amit második alkalommal rendeztek meg a nyáron a somogyi hegyek lankái között. A Balatontól is szinte csak egy karnyújtásnyira található fesztivál célja, hogy minél több zenei stílust szólaltasson meg a „pszichedelikus, elektronikus, rave, underground és alternatív” stílusok keretein belül.

Egy olyan családias közeg megteremtése a cél, ahol kellőképpen elfogadó és nyitott a közönség, akik vágynak a szabadságra és ki tudnak kapcsolódni a természetben.

A zenei felhozatalon túl különböző előadásokon, workshopokon, kézműves foglalkozásokon és egyéb művészeti tevékenységen vehettek részt az idelátogatók, akik összesen három színpadon, öt napon át élvezhették a szabadság ritmusait.

Nemrégiben elkészült a 2002-es Babar Project aftermovie. Aki ott volt, annak egészen biztos hogy kellemes emlékeket idéz fel a nosztalgiázás. Aki pedig még nem járt itt, az egészen biztos, hogy kedvet kap hozzá! A 2023-as Babar Project június 21-25. között kerül megrendezésre.
Bővebb infó: https://www.facebook.com/events/601049137608470

A nyár még messze van, de addig sem kell lemondanunk a Babar-életérzésről. A szervezők ezért egy téli kiadással is készülnek, mégpedig most szombaton, a budapesti Sonicban: https://www.facebook.com/events/523829002942309/