Az elektronikus zene térnyerése során a Föld szinte minden szegletébe eljutott már a hangzás. A helyi fiatalok körében pedig töretlen népszerűsége van a DJ-zésnek, bárhol is járjunk a világban.

Persze a méregdrága felszerelést nem mindenki engedheti meg magának. Egy klubsztenderd DJ setup (két lejátszó és egy keverő) összeállítása alsóhangon is másfél millió forintba kerül. Iszonyat elszálltak az árak ebben a szegmensben is.

Ha nem engedheted meg magadnak a méregdrága felszerelést, akkor sem kell feladni az álmaidat! Afrikában pedig különösen értenek ahhoz, hogy nincs lehetetlen, kellő fantázia és kézügyesség átsegít bármilyen akadályon.

Paul Mwangi egy fiatal kenyai dj. A fővárosban Nairobiban már igazi szupersztárnak számít. Ő ugyanis nem lép fel klubokban vagy egyéb puccos helyeken. Kizárólag az utcán adja elő tudását. Normális lemezjátszókra persze neki sincs pénze. De minek is az, amikor elég hozzá egy kartonlap és némi fémhulladék, aminek az újrahasznosításából saját kezűleg készített egy  mixert. Csekkoljátok a videót, zseni a srác!