Az elmúlt hónapokban egyre gyakrabban merészkedtünk ki az offline térbe, több helyszínt is belaktunk már a fővárosban. Az év első napjaiban pedig életre hívtuk a Kindergarten névre hallgató eseményünket, amivel január 21-én első alkalommal vesszük be a Fabrikát. 

Budapest legkisebb underground klubja az idén éppen 100 éves óbudai harisnyagyár területén fekszik. Ez számunkra a nagybetűs indusztriális helyszín. A Fabrika igazi oázisnak számít a hazai klubtérképen. Ide mindenki célirányosan érkezik, nincsenek betévedt arcok. Ahogy elindulunk lefelé a lépcsőkön, egyből egy más világba csöppenünk. Az intim helyszín, a családias hangulat, az ódon falak, a Corvintetőröl megörökölt Martin Audio hangládák, a sejtelmes fények és füstgép gondoskodik arról, hogy teljesen elvesszünk térben és időben, csak arra koncentrálva, ami a legfontosabb: a zenére. A Fabrika egy valódi „underground” klub, a szó legjobb értelmében. minden értékével és szabadságával. Ez az a helyszín, ahová legjobban beillik a techno és ez az a környezet, amivel a legjobban tudunk azonosulni!

Bármelyik buliról is legyen szó, igyekszünk úgy összeválogatni a fellépőket, hogy ne csak zeneileg legyenek egy hullámhosszon. bxrnatetth és Gingershot között pedig hatványozottan érezhető a kémia. Egyre gyakrabban találkozhatunk a nevükkel az éjszakában. Fanni szép lassan az összes releváns hazai helyszínen letette már  a névjegyét, Berni pedig majdhogynem többet zenél külföldön, mint itthon. Megfordult Berlinben, Bécsben és Varsóban is – és ez csupán az elmúlt egy hónap termése. Nagyon hálásak vagyunk nekik azért, hogy nálunk fogják először bemutatni az új performanszukat: Kinyif Fanni és Berna Death ezúttal elsősorban a groovy-s, schranz vonalon fogja egyesíteni az erejét!

De nem csak a lányok különleges back 2 back produkciója miatt lesz érdekes zeneileg az éjszaka. Murahni szettje egyúttal lemezbemutató is lesz. Nemrég jelent meg ugyanis  a Székesfehérvár mellől származó DJ / producer első albuma, ami ráadásul rögtön egy spanyol illetőségű kiadónál, a Diffuse Realiy Records gondozásában látott napvilágot!

A fellépők táborát erősíti Ben Dover, aki várhatóan classic technoban gazdag szettel fog készülni. Újra aktivizálta magát Vlad Kamen, a Budapest in the dark korábbi rezidensét a szemfülesek már elcsíphették a Fabrika pultjában újév reggelén egy gerilla fellépés alkalmából 🙂

A titkos rave bulik helyszínéül szolgáló Fabrika már három éve megnyitotta kapuit. A folyamatos fejlesztéseknek hála nagyobb lett a tánctér, több a pihenős rész, az újonnan kialakított bár pedig meglepően jó áron fut. Ha úgy érzed, hogy nem találod a helyed az egyre nagyobb divathullámokat generáló jelenlegi technoközegben, akkor itt biztosan megleled a számításaidat.

Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében.

KINDERGARTEN @ FABRIKA (01.21.) w/ Kinyif Fanni & Berna Death aka Gingershot vs bxrnadetth, Murahni, Vlad Kamen, Ben Dover.
Esemény: https://www.facebook.com/events/989390795380194
Jegyek: https://cooltix.hu/event/63b6f8d2b14993aa512b9304