A kilencedik kerületi gyártelepen 2019-ben megnyílt Arzenál rövid időn belül Budapest elsőszámú techno klubjává nőtte ki magát, a népszerűségét tekintve legalábbis egészen biztosan. Az elmúlt három évben megfordult itt szinte mindenki a jelenkor legkedveltebb előadói közül és a proper techno hívei is megtalálhatták számításaikat.

A Soroksári úti intézmény felújítás miatt ideiglenesen bezárásra kényszerült, A munkák sajnos egy kicsit tovább tartottak annál, mint ahogyan arra előzetesen számítani lehetett. Most azonban már biztos, hogy nem kell tovább várni. Az Arzenál ezen a hétvégén újra megnyitja kapuit!

Az újranyitó bulira pénteken fog sor kerülni, ahol a Trinity meghívására az ukrán származású, ám jelenleg Berlinben élő Alis fogja betölteni a headliner szerepét, aki mellett számos hazai DJ is a pult mögé fog állni.

Ha szeretnél további műhelytitkokat megtudni az Arzenál kulisszái mögé tekintve, akkor figyeljétek az oldalunkat! Hamarosan egy sokak által nagyon várt beszélgetéssel érkezünk!