A Truesounds Music legfiatalabb pillérének működik a „lassan, de biztosan” stratégiája. Andris alkotásai az évek alatt zenéről zenére letisztultabbak, kifinomultabbak lettek. Egy érett kiteljesedés, ami az orrunk azaz a fülünk előtt zajlik. 

Büszkék vagyunk arra, hogy a világ melodic house & techno trónját birtokló gépezet hazai zenéktől hangos. Ezt azért fontos kiemelni, mert nem arról van szó, hogy valakinek betalált esetleg egy vagy két zenéje. Valószínűleg producerek százai álmodnak róla, hogy sikerül legalább csak felkelteni az Afterlife művészeinek a figyelmét, ezért is fontos, hogy Justrice zenéi folyamatosan visszatérnek a kiadóhoz tartozó DJ-k szettjeiben. Nézzünk egy gyors visszatekintést Andris utolsó 12 hónapjára, amely produceri szinten egészen elképesztően sikerült!

Szinte már belénk van kódolva, hogy január főszereplője Mexikó, a tavasz pedig az USA híreiről szól. Instagram és live stream mérgezésben fuldoklik ilyenkor a partiarcok hada, azok pedig mindenképp, akik nem tudnak az említett bulikon pörögni. Az igazán vagányak pedig úgy válnak főszereplőivé ezeknek a buliknak, hogy ott sem kell lenniük. Mint Justrice.

Az újév beköszönte után Kevin de Vries játszotta egyik zenéjét a föld egyik legnagyobb Afterlife Showcase-én, a tulumi Zamna partin – ennél jobb startot nem is hozhatott volna 2022.

A mexikói sikersztori után újabb örömhír érkezett hazánkba. 2022-ben a Tale Of Us sikerkosarának szinte állandó fonata szintén Justrice egyik alkotása volt. Először Amerika egyik leghíresebb fesztiválján, az Ultra Miamin játszott szettben bukkant fel, később pedig kiderült, hogy az Afterlife vezérei a neves rendezvényt megelőzően, egy héttel korábban, Sao Pauloban és az Awakenings fesztiválon is ezzel a zenével boldogítottak több ezer zenefanatikust.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justrice (@justrice_tsmusic) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justrice (@justrice_tsmusic) által megosztott bejegyzés


Egy ilyen erős évkezdő csomag után Justrice még inkább belehúzott az új zenék megírásába. Ahogy ő mondta: „Hónapokon keresztül dolgozott bennem, hogy ilyen jó visszajelzések jöttek, ezt valahogy ki kellett írnom magamból, éreztem, hogy egyre jobb zenék készülnek.

A lendület nem csökkent: az Awen Records gondozásában megjelent remixe a világhírű Tomorrowlanden vált ismertté, és lett hirtelen Shazam-sztár, szintén a melodic techno úttörői, a Tale Of Us jóvoltából. Ezt a szettet a világhírű holland fesztivál hivatalos csatornája is közvetítette.


A nyár folyamán további ”A” kategóriás előadóktól jöttek dicséretek és különböző pozitív visszajelzések. Fideles, Mind Against és Colyn is előszeretettel játszotta Andris zenéit. Colyn, a Truesounds Music team barátja hazai pályán, Budapesten is Justrice egyik darabjával erősítette műsorát. Sajnos a többi fellépő show-jairól nincs minőségi élménybeszámoló, azaz nézhető videó.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Justrice (@justrice_tsmusic) által megosztott bejegyzés

https://www.facebook.com/justricedj/videos/1947807062074771

Információink alapján jelentős mennyiségű megkeresés érkezett Andrishoz a kiadatlan zenéivel kapcsolatban, ezért úgy döntött, hogy a Petőfi Rádió Elektrik Masterclass című műsorában csak saját, kiadatlan zenéiből keveri a rendelkezésére álló 60 percet benne természetesen a fent említett és a linkeken látható és hallható kiadatlan műveivel.

Elkönyvelhető, hogy Justrice folyamatosan az olasz kiadó és művészeinek radarján van. Számítanak a munkásságára. Továbbá a melodic house & techno fekete seregének összes artistjával jó kapcsolatot ápol, amit nem a backstage smúzolás teremtett, hanem a szorgalmas és kitartó munka. Nagyon jó alapokon van ez az év, mi innen a szerkesztőségből azt kívánjuk, hogy mielőbb láthassuk az ő nevét az Afterlife, vagy valamelyik csúcs kiadó hivatalos megjelenésén.

Továbbá sikeres fellépéseket erre az évre! Ez viszont garantált, mert nem szokott Andris a pultban nagyon mellényúlni, mint ahogy a Truesounds Music egyik művészére sem jellemző, hogy rossz szetteket tolnának a fiúk. Mi pedig csak örülhetünk annak, hogy egy ennyire kiegyensúlyozott és állandóan minőségi produkciókat prezentáló brand képviseli hazánkat.