November végén indult a Való Világ elnevezésű reality show tizenegyedik évada. Összesen 15 játékos költözött be idén a Nagytétényi úton található forgatási helyszínre. Nem igen volt eddig olyan szereplő a műsor 2002 óta íródott története során, akivel különösképpen azonosulni tudtunk volna. Idén azonban megtört a jég. Érkezett egy olyan villalakó, akiről már az első pillanattól fogva azt lehetett érezni, hogy „közülünk való”, jelentsen ez bármit is.

Persze attól még, hogy  valaki raszta és az átlagember számára elvont viselkedésjegyekkel rendelkezik (például bármikor képes random elkezdeni verseket szavalni), attól még lehet csak szimplán antiszociális is. Viszont az ő esetében szerintem sokan érezni vélték azt a bizonyos közös pontot és már vártuk azt a napot, amikor végre kiderül az igazság.

Tegnap aztán felkerült egy nyolc perces videó a redditre. Minden gyanúnk beigazolódott. VV Kriszti az elektronikus zene rabja, Ozorán érzi magát a legotthonosabban és totálisan képben van az egyes színpadokon fellelhető zenei zsánerekkel. De Paul Kalkbrenner és a melodic techno kapcsán sem fog hülyeséget mondani.