Az underground klubkörnyezetnél már csak egyet szeretünk jobban: a különleges helyszíneken megrendezett eseményeket!

Ilyenekből pedig kifejezetten jól állunk, hiszen a rendszerváltás után tömegével zártak be a gyárak, vagy éppen vesztették el funkciójukat a korábbi katonai létesítmények. Ha pedig sehogyan sem lehet hasznosítani ezeket a helyeket, akkor sem szabad átadni őket az enyészetnek. Éppen ezért jelentenek ideális helyszínt a szórakozáshoz.

Az év első hónapját a legtöbben szeretik inkább otthon elölteni. A Tripnik és a Minimal Art Family azonban januárban is gondoskodik arról, hogy ne csak a pihenésről szóljon ez az időszak. Gondoltak egy merészet és közös összefogással veszik használatba egy katonai bázis atombunkerét!

A helyszín Budapesttől alig egy órányira található, az M3-as autópálya szomszédságában. Kecskekő Gyöngyöspata nyugati határán fekszik, itt építettlék azt az atombunkert, ami az ötvenes években épült és katonai távközlési állomásként üzemelt. Az itt folytatott tevékenységekről sok minden más nem derült ki, még így több mint ötven év távlatából sem tudunk többet, sőt amikor még üzemelt, a környező falvak a létezéséről sem tudtak.

A titkos tevékenységek most hétvégén tovább folytatódnak. A hangulatot a Tripnik kollektíva tagjai, Andrija Jäger és közeli barátaik fogják garantálni.
Ha ti is a részesei szeretnétek lenni ennek a különleges eseménynek, akkor az alábbi linken keresztül tudtok csatlakozni! Az odajutás miatt senkinek sem kell aggódnia. Elég csak felpattani az egyik távolsági buszra, a többit már bízd a szervezőkre!