Eddigi legnagyobb szabású eseményére készül a Night Fever csapata, akiknek nevét egyre többen ismerik már a budapesti éjszakában. Tavaly áprilisban debütáltak a belváros szívében. Egy olyan helyszínen, ahol korábban még senki nem rendezett bulit. Szeretik a különleges helyszíneket és a változatosságot, hiszen azóta birtokba birtokba vehették már az óbudai Fabrikát, valamint a hegyvidéki Sunny Dinert is!

A Night Fever csapatát Abyss és Boti alapította, majd nem sokkal később Tony Belicoso is csatlakozott hozzájuk. Működésük egyik fő záloga, hogy a privát életben is szoros barátságban vannak, de a zene ami igazán összeköti őket. Ha maghalljuk őket zenélni, akkor egyből érteni fogjuk! Hangzásvilágukat a microhouse / minimal jellemzi. Nem szeretnének nagy tömegekhez szólni, inkább egy családias jellegű, szűkebb réteget vonzanak be az eseményeikhez. Így sikerült kompromisszumoktól mentes, valódi underground életérzést hozniuk a budapesti éjszakába!

A microhouse zenék közös jellemzője, hogy a végtelenségig lehet rájuk táncolni, a stílus rajongói pedig híresek a fáradhatatlanságukról. A román és a magyar közösség pedig legendásan jó kapcsolatot ápol egymással. Ez nem csak abban merül ki, hogy sűrűn látogatják egymás rendezvényeit, de közösen is nagy dolgokat hajtanak végre. Ennek a kölcsönös összefonódásnak pedig február 10-én lesz következő állomása, amikor is a Night Fever csapata első alkalommal hív külföldi vendéget, mégpedig Razvan Ban személyében.

A Kolozsvár környékéről, egészen pontosan Fehér megyéből származó DJ / producer a román hangzás egyik legaktuálisabb előadójának számít. Sorra szállítja az új megjelenéseket, zenei munkásságának olyan kiadók adtak már teret, mint például a Seism Productions, Micronica Records, Mind Hub, Capodopere vagy éppen a Kootz Music. Fiatal kora ellenére már stabil helyet szerzett magának a helyi elektronikus zenei közegben, a belőle áradó szenvedély és pozitív energia pillanatok alatt átragad a közönségre is.

Mindig nagy örömmel tölt el bennünket, amikor azt látjuk, hogy egy baráti közösség által indított kezdeményezés együtt építkezve halad lépésről-lépésre előre. A Night Fever csapata pedig rendezvényről-rendezvényre fejlődik egyre magasabb szintekre. Győződj meg erről te is a saját szemeddel február 10-én! A helyszín pedig ezúttal a mindenki által jól ismert belvárosi Akvárium Lokál lesz, ahol kristálytisztán szól a Martin Audio hangrendszer, kedves a kiszolgálás és a klub minden apró részlete azért van, hogy fesztelenül táncolhassunk hajnalig a leghúzósabb rominimal ütemekre.

Esemény: https://fb.me/e/3dOVOiATg
Jegyek: https://cooltix.hu/event/63dc33252cd60974aff14f85