Szilveszterkor debütált a Fabrika 2.0, ami azt jelentette, hogy Óbuda legeldugottabb underground klubja egy újabb helyszínnel bővült. Az egyik színpadon a microhouse hangzás dominált, míg az újonnan kialakított tánctéren pedig a techno került előtérbe. A koncepció pedig jelesre vizsgázott! A lokáció kialakítása miatt úgy érezhettük magunkat, mintha egy kisebb fesztivál helyszínére csöppentünk volna. A változatos zenei kínálat miatt pedig a közönség összetételéről is hasonló jókat lehetett elmondani. Együtt szórakoztak a fiatalok és az idősebb generáció képviselői, a lágyabb és keményebb ütemek kedvelői, magyarok és hazánkban élő külföldiek alkottak tökéletes mixet egymással.

Jäger András, a Fabrika megalapítója és tulajdonosa már akkor kijelentette, hogy lesz még hasonló alkalom az idén! Bár csak azért is, mert a helyszínt biztosító Óbudai Harisnyagyár idén ünnepli megalakulásának 100. évfordulóját! A kerek jubileumot pedig illik rendesen megünnepelni. De a változatos zenei kínálatnak az is oka, hogy mind a két stílus óriási népszerűségnek örvend a Fabrika látogatói között.

És hogy kik fognak fellépni? A Fabrikában (ahol ezúttal is a house lesz a fő csapásirány) Adano, Dubtist, Edu Sono, Jäger, Perlay, Petra, Roka és Steve Deluxe állt a pult mögé, míg a techno teremben Ben Dover, Cosmic Xplorer, Francis, Miss Stroke, Nicolaus Made, Oxcart és Ria Bengerno fogja izzítani az üzemeket.

A Minimal Art Family által szervezet tradicionális farsangi bulin 10 éves hagyománya van már a beöltözésnek. A szervezők arra kérik a látogatókat, hogy mindenki jelmezben érkezzen! Aki ennek nem tud előzetesen eleget tenni, annak a szervezők biztosítanak az alkalomhoz megfelelő öltözéket.

És ahogyan az lenni szokott, ezúttal is egy maratoni (m)afterrel zárul a móka. A két helyszín befogadóképessége véges, ezért a biztos bejutás érdekében érdemes elővételben megvásárolni a jegyeket. Ráadásul online sokkal kedvezőbb áron tudtok hozzájutni a belépőkhöz, mint a helyszínen.

Aki még nem járt Óbuda legeldugottabb kis pincéjében annak itt az ideje, hogy ellátogasson ide! Ez egy valódi menedék a belvárosi diszkók és a csillogó-villogó klubok ellenpólusaként. Az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. A klub nemrég teljes átalakításon esett át, melynek során jelentősen megnőtt a klub területe és teljesen megújult a bár.

Addig is pihenjetek sokat, maratoni éjszakára lesz kilátás. Hamarosan találkozunk!

Esemény: https://fb.me/e/2zFHURmWW
Jegyek: https://cooltix.hu/event/63c6da273b7a7d20b13955af