Kicsit konkrétabban MOST érdemes megtervezni az utazást, különben lemaradtok az olcsó szállásokról és az orrotok előtt fogynak el a jegyek is. Ne feledjétek, mi előre szóltunk!

A SONUS fesztivál 2023-ban ünnepeli fennállásának 10. évfordulóját a horvát underground fesztiválélet színterén. Az Augusztus 20. és 24. között megrendezésre kerülő különleges jubileumi esemény alkalmával a nemzetközi tehetségek újabb világszínvonalú sorát hallgathatjuk meg Horvátország buliszigetén, Pagon, a Zrce strand gyönyörű partján.

Az első körben bejelentett nevek között olyan nagy közönségkedvencek szerepelnek, mint Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Diplo, Paula Temple, Sven Väth, Seth Troxler, ANNA, Vintage Culture, Deborah De Luca, Lilly Palmer, Marco Carola, Sama’ Abdulhadi, The Martinez Brothers, Loco Dice, Maceo Plex, Kobosil, Kölsch, Innellea, Indria Paganotto és még sokan mások.

A SONUS már egy évtizede szállítja a ritka undergroundot minőséget a Zrce beach  partikomplexumába. Ez idő alatt kiváló minőségű produkcióiról és világszínvonalú hangrendszereiről vált ismertté. Hogy mitől különbözik ez az esemény a többitől ezen a helyen? Ilyenkor az emberek a világ minden tájáról érkeznek, valódi zenefanatikusok, akik kiszorítják a portyázókat és színig töltik Európa legjobb klubjainak egyikeit. A nemzetközi house és techno legnagyobb tehetségei és legendái lépnek fel és szolgáltatnak olyan zenei és produkciós minőséget, mely páratlan ezen a földrészen.

A helyszín lenyűgöző, a DJ Mag 100 legjobb klubjai közé sorolt Aquarius, Kalypso és Papaya, melyeket körülvesz a természet megannyi csodája, egekbe ívelő hegyek, csillogó tenger, magasba tornyosuló pálmafák, homokos tengerpart és az öbölben redőző lány hullámok. Végtelen lehetőséget kínálnak, táncolhatsz a tűző napsütésben vagy a lángvörös naplementében, medencés partikkal és a híres hajópartival kiegészülve alapozzák meg a hangulatot. A zene szürkülettől hajnalig tart, öt nappalon és éjszakán át megállás nélkül szól. Mindemellett rengeteg csendes hely és félreeső öböl vár arra, hogy felfedezzék, kanyargós tengerparti séták várnak az éppen pihenésre vagy kalandra vágyókra.

Zeneileg a SONUS-on általában keverednek a rajongók kedvencei és az underground tehetségek, idén sem lesz ez másként, a house és techno széles spektrumon képviselteti magát. Az idei SONUS különösen izgalmas lesz, hiszen ez lesz a fesztivál 10. évfordulója a hedonista paradicsomban.

Igy alakult az első körben kihirdetett line up:

Ha kedvet kaptatok a szomszédba elugrani erre a páratlan fesztiválra, akkor ne húzzátok az időt, sok évnyi tapasztalatunk van arról, hogy év elején – szóval MOST érdemes szállást foglalni, mert később csak drága apartmanok maradnak. Ugyan igy a jegyeket is ajánlatos megvenni, a rendezvény évek óta teltházas, már elővételben el szoktak fogyni a bérletek.

Csatlakozzatok a hivatalos magyarországi SONUS csoporthoz is ->>> Sonus Festival Group Hungary, hogy első körben informálódj a fejleményekről!

További info:

https://www.sonus-festival.com/