Sokan a 2022-es év bulijaként aposztrofálták az Adriatique tavaly májusi fellépését. A Vasúttörténeti Park csordultig megtelt, a svájci duó pedig újfent bebizonyította azt, hogy teljesen megérdemelten foglalták el helyüket az A-kategóriás szupersztárok trónján. Egészen elképesztő az a fejlődés, amit ezek a srácok bemutatnak. 2023 újabb mérföldkőnek ígérkezik, számukra és számunkra is: Küszöbön a srácok új egyiptomi Cercle szettje, 2023 júniusában pedig újabb megapartin láthatjuk és hallhatjuk őket Budapesten.

Az őket körülölelő szeretetet remekül példázza az a felvétel, ami a legutóbbi Street Parade alkalmából készült. Egészen megdöbbentő látni azt a játszi könnyedséget, ahogyan majd tízezer rajongó előtt robbantják be a hangulatot Zürich belvárosában!

Az Alpokban felvett szettjük minden idők egyik legnézettebb Cercle-videója, melynek a nézettsége nemrégiben elérte 13 milliót. Borítékolható, hogy az érkező szett hamarosan még ezt is überelni fogja. Február 13-án, hétfőn a Cercle újra bizonyítja, hogy ennek a márkanévnek nincs párja ebbena müfajban. A felvétel helyszíne ezúttal Egyiptom monumentális történelmi öröksége: Hatsepsut temploma. A Nílus partján emelkedő sziklafal tövében található több mint 3500 éves építmény az ókori Egyiptom egyik legkiemelkedőbb alkotása! Az eseményt részleteit és az élő streamet itt követheted nyomon:
2023.02.13.
14:00–20:00 UTC+01
https://www.facebook.com/events/701598951454759

Miután nagy valószínüséggel már rongyosra hallgatuk az Adriatique idei sivatagi szettjét, 2023. június 9-én alkalmunk lesz újra megtapasztalni, hogyan lebegtetik majd meg a srácok a Vasúttörténeti Park Orient Csarnokát. A szervezők ezúttal azonban nem elégedtek meg egy headlinerrel; a The Project olyan line up-pal készül idén, amihez hasonlót még nem látott a budapesti éjszaka! A kishazánkban ebben az évben csak itt és csak egyszer fellépő Adriatique mellé érkezik az Afterlife két további nehézbombázója: Colyn és Ae:ther. Ez a hármasfogat garantáltan nem hagy kívánnivalót maga után a müfaj rajongói számára, ugyanis gyakorlatilag egy egész estés, első osztályú Afterlife kalandozásban lehet majd részünk Budapesten. A fellépők listája a rezidens Peter Makto már-már megszokottnak mondható – ezekhez a különleges estekhez igazított felvezetésével lesz teljes.

Úgy tünhet, hogy az esemény még messze van, azonban nem meglepő módon a rendelkezésre álló jegyek közel fele máris gazdára talált. Ha elég gyorsak vagytok, még van esélyetek a kedvezményes jegyekre, így most ezúton bátorítunk mindenkit a mihamarabbi jegyvásárlásra. Mi biztosan ott leszünk.

The Project: Railway Park w/ Adriatique – Colyn – Ae:ther (2023)
Esemény > https://fb.me/e/3ozfcplYb
Jegyek > jegyl.ink/ADRIATIQUE-TICKETS-09JUNE