Bogi és Zsolti története valóságos „Love Story”. Minden a zenével kezdődött, hogy aztán a zenével teljesülhessen be, mind az addig külön utakon járó karrierjük, mind a magánéletük kapcsán.

Lendületesen indítottátok a 2023-as évet, rögtön az első napon egy legendás after bulin zenéltetek. Melyek voltak a legjobb pillanatok?

Az egész buli fantasztikus volt, az elejétől a végéig. Nem csak nagy kedvencünk Moshic, de a magyar gárda is odatette magát. Dinamikus, szépen felépített szetteket hallhattunk, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a buli végéig kitartott a közönség lendülete is. Kicsit féltünk, hogy mire pultba állhatunk, megfogyatkozik a tömeg, de a legnagyobb meglepetésünkre egy masszív kis mag, nem hogy kitartott, de még plusz 1 óra ráadást is kiharcoltak nekünk. Nem akartak minket hazaengedni.

Mondhatjuk, hogy egy sikeres év lezárása és egy reményteli új esztendő méltó kezdete volt. Még ilyenkor azt gondolom helye van egy évértékelő gondolatnak. Mely momentumokat emelnétek ki a 2022-es évből?

Hálásak vagyunk a sorsnak, hiszen formációnk még nincs 2 éves, de már most számtalan felejthetetlen pillanatot kaptunk. A tavalyi évben 4 saját zenénk jelent meg, aminek köszönhetően már akkor felfigyeltek ránk, így kértek fel egy szuper kis kezdeményezésre, a PRODUCEREK ÉJSZAKÁJA egyik házigazdájának, de zenéltünk egy mini fesztiválon Szombathely mellett, Bécsbe kétszer is kaptunk meghívást, rezidens dj-i voltunk a Bálna Terasznak nyáron és több privát buliban is zenélhettünk.

Produceri sikereitek is voltak bőven. Honnan hova jutottatok?

Mint fentebb már említettem, tavaly az első 4 saját zenénk is elég jó kiadóknál landoltak. Rögtön az első muzsikánk, a „The way of life”, a Suah Records gondozásában jelent meg. A kiadó nem kisebb nevekkel dolgozott már együtt, mint Rafael Cerato, Oscar L vagy a Voices of Valley. Egyébként ez a trackünk sokáig vezette a kiadó Beatport top listáját, de egy év után is “lecsúsztunk” a dobogó 3. fokára. A Youtube csatornájukon pedig közel 30 ezres lejátszásnál járunk.
A „Believe in me”, és a „Frozen Heart” és az „I need you” dalunk pedig a török TechnoAirlines csapatnál debütált. Nagyon jó feedbackek jöttek vissza, a legnagyobb nevektől zenéinkre. Köztük volt egyik személyes kedvencünk, a Township Rebellion és még Richie Hawtin is, akik a lehető legjobb pontszámot adták munkánkra.
A „Frozen Heart” muzsikánk pedig a Radion 1, World is mine műsorában is pörgött.
Úgy érezzük, hogy egyre szebben lépdelünk felfelé a ranglétrán.
Idén egy lépéssel közelebb kerültünk az álmunkhoz, azokkal a kiadókkal, akikkel együtt fogunk dolgozni.
Bizakodva tekintünk a 2023-as évre.

Idén túl vagytok már egy nagy sikerű kollektív PULSE születésnapon, melyet az Akváriumban tartottatok. E hónap végén pedig ismét egy nagy volumenű rendezvényen zenéltek. Miről is van szó?

Néha mi is csak kapkodjuk a fejünket, mi is történik körülöttünk. Ez így volt most is, mikor felkértek minket a február 25-i bulira. Nem kisebb név, mint az Afterlife kiadó jelenlegi Beatport toplista vezetője, a Goom Gum formáció fog fellépni a Lock Budapestben. Mi pedig ezen az estén kaptunk helyet, a kicsit sem elhanyagolható, magyar lineupban. Ismét a szakma nagyágyúival állhatunk egy pultban, ráadásul ismét az a megtiszteltetés ért minket, hogy nagy kedvencünk DJ Kühl és Tamás Rada b2b szettje után, mi zárhatjuk ezt a fantasztikus estét.

Amikor beálltok a dj pultba, intenzíven érződik a kémia. Ti az életben is egy párt alkottok. Ez is szerepet játszik az összhang megteremtésében?

Természetesen, sőt. Igazából a zene hozott össze minket, pontosabban egy közös zenélésen ismerkedtünk meg. Bár akkor még senki se tudta hova fejlődik a kapcsolatunk, de hamar rájöttünk, hogy nem csak a magánéletben, de a zenei fronton is teljes az összhang kettőnk között.
Úgy gondolom, hogy egy igazán jó b2b-hez ez elengedhetetlen. Ismerni kell a másik minden rezdülését.
Fantasztikus érzés látni, hogy mit váltunk ki a közönségből minden fellépésünk alkalmával. Imádnak minket az emberek. Azt mondják, jó minket hallani és nézni is. Együtt élünk a zenével és egymással a pultban.

Miben nehezebb vagy éppen könnyebb így a közös munka?

Hál ’Istennek Nálunk itt is fel vannak osztva a szerepek. Zsoltié a “művészi” oldal, enyém a marketing/PR. Persze mindenki minden területen besegít, de nyilván próbálja abba tenni a tudását, amiben jobb.
Ha lehet nehézségről beszélni az maximum az időbeosztásunk. Nehéz munka mellett a karrierre és egymásra is elegendő időt fordítani.
Bár nekünk minden fellépés vagy közös zeneválogatás, zeneírás “családi” program, de néha nehéz ezekből kiszakadni és csak úgy mint a normális párok, elmenni randizni egyet.

Ha egy kimeríthetetlen bankkártya lenne a kezetekben, és szerveznétek egy klubestet, mi lenne a line up?

Fogós kérdés. Nagyon sok kedvencünk van, mind dj mind producer fronton. De nagy álmunk egy olyan bulit összehozni, ahol a vizuál is fő szerepet kap. Az Afterlifeos csapat munkássága áll hozzánk a legközelebb, abból az “istállókból” elég sok kedvencünk van. Szoktunk azon viccelődni, melyik nagy névvel buliznánk együtt. Természetesen a Tale of Us, Solomun, vagy akár a Cosmic Gate neve is dobogós helyen végzett, hiszen nem csak a zenéjükkel, de azzal is lenyűgöznek minket, mennyire jól érzik magukat a dj pultban.

Hamarosan újabb megjelenések érkeznek. Hol és mikor?

Február 17-én jelenik meg az idei első zenénk, „Stigmata”, ami holland Nova Collective kiadónál jön majd ki.
Áprilisban a „Desire” trackünk kerül fel egy válogatásalbumra, ami Max Freegrant nevével fémjelzett, Freegrant Musicnál lát napvilágot. Júniusban pedig a Polypthyc Records, Limited kiadványán, egy EP formában a „Unity of love és Glory” muzsikánk kap helyet. Ez a kiadvány több szempontból is érdekes lesz, hiszen egy nagyon tehetséges, feltörekvő dj/producer barátunk, Low Contrast is készített remixet az egyik számunkhoz. Hadd jegyezzem meg, hogy Low Contrast zenéi nem kisebb kiadónál, mint az Anjuadeepnél is többször jelentek meg.
Vele egyébként elkezdtük a közös munkát, hamarosan egy kollaboráció is napvilágot lát.

Milyen terveitek vannak az előttünk álló évre?

Mottónk: merj nagyot álmodni, hisz a határ a csillagos ég.
Nagyon sok tervünk van erre az évre is, ha az égiek is azt akarják, meg is tudjuk valósítani őket. Végre valami elindult körülöttünk, megtisztelőbbnél-megtisztelőbb felkéréseket kapunk, mind a hazai, mind a külföldi DJ/Producer berkekből.
Célul tűztünk ki olyan neves kiadót, mint az annyit emlegetett Afterlife Records, ahol szeretnénk megjelentetni szerzeményeinket. Tudjuk, hogy ez még rengeteg munka és tanulás, de folyamatosan fejlesztjük magunkat. Sikereket szeretnénk itthon és külföldön egyaránt elérni.
Hazai fronton pedig minél több tehetséges producerrel akarunk együttműködni, mert hisszük, hogy köztünk is rengeteg zenei zseni tevékenykedik.