Tovább bővült az idei Kolorádó Fesztivál fellépőinek a listája. Azt már korábban megtudtuk, hogy a fesztivál headlinere a francia La Femme lesz. Mellettük fellép idén a nagyszínpadon Beton.Hofi, az Elefánt, a Belga, az Analog Balaton, a Bohemian BetyarsDeva és Pogány Induló is. Ez a lista erősödik most még tovább többek közt a Carson Coma, a CsaknekedkislányHenri Gonzo és a Papírsárkányok és 6363 érkezésével.

Kolorádóban a klubzenék mindig kiemelt szerepet kapnak. Idén a brit technolegenda Surgeon, a gyorstechnós amerikai ifjú titán D.Dan, a svéd-magyar house DJ Kornél KovácsDJ PythonMoxieClaudio PRC és Interplanetary Criminal mellé érkezik még Ausztrália hipnotikus trancey-house nagykövete: Fantastic Man és a holland techno színtér üstököse, Mary Lake.

Érdemes közelebbről megvizsgálni a fesztivál plakátját, ugyanis alig fértek rá a nevek. Minden eddiginél több, 150+ zenei fellépő és 20+ közreműködő party- és programszervező csapat található rajta.

Ráadásul a fesztivál története során először a szerdai (eddig csak beköltözős) nap is teljesértékű programnappá avanzsál. A Csűr, Iskola, KERET, TakaTTTuka színpadok mellett komoly nagyszínpados koncertekkel is készülnek a szervezők már szerdától.
A fellépőkről részletesen itt lehet olvasni, a további infókat és a bérleteket pedig a Kolorádó weboldalán találjátok.

A Primate.hu olvasói idén is megszavazzák a tavalyi év legjobbjait, ahol „legjobb fesztivál” kategóriában a Kolorádóra is leadhatjátok voksaitokat.
Lépj be a Szakkör by Primate.hu Facebook-csoportunkba és három rövid kérdés megválaszolása után máris leadhatod a szavazataidat!