A legeldugottabb (mármint csak képletesen, egyébként épp a Flashback bejáratával szemben található) óbudai pinceklubban ezen a hétvégén minden napra jut valami különlegesség. Péntek éjjel a hardtechno / industrial, szombaton pedig a house kerül főszerepbe.

A Wild Boar Project idén is visszatér a Fabrika falai közé, de az előző évekhez képest egy megújult és sokkal kiforrottabb formátumban várnak Titeket az eseményeiken, melynek első állomása új hard techno/ industrial bulisorozatunk, a Sounds első fejezete, amelyben tehetséges és igazán “ütős” fiatal Dj-ket mutatnak be a nagyközönségnek. A bulisorozat mindenkori jellemzője a kompromisszummentes, agresszív és nyers hangzás, a torzított lábdob, és a gyors tempó, amit a fellépők diktálnak majd az este folyamán.
Esemény: https://www.facebook.com/events/1598629670577283/

Másnap pedig a Tripnik kollektíva két oszlopos tagja: Vada és Ananda fog végigkalauzolni az este folyamán, egy olyan szülinapi örömzenélés keretein belül, amire a két jó barát már nagyon ki van éhezve, hiszen ehhez hasonlót utoljára még a covid ideje alatti – szupertitkos csak meghívós – partijaik során prezentáltak a nagyvilág felé. A zenei ízlésük olykor teljesen egy húron rezonál, olykor pedig olyan 180 fokos kaotikus kanyarokat képes venni a közös szettjeik közben, hogy instant űrutazásra invitálják meg a közönséget. De ami biztos, hogy táncos láb nem marad megtáncolatlanul ezen az éjjel, úgyhogy gyere, és éld át közösen a srácokkal ezt a földi csodát!
Esemény: https://www.facebook.com/events/577240240707309

Természetesen egy ilyen este nem maradhat (M)after party nélkül, és ki más is gondoskodhatna a piszkos ütemek további ütemtervéről, mint jóbarátjuk, aki szintén a kollektíva oszlopos tagja: Mr. Drahir művészűr.

Aki még nem járt Óbuda legeldugottabb kis pincéjében annak itt az ideje, hogy ellátogasson ide! Ez egy valódi menedék a belvárosi diszkók és a csillogó-villogó klubok ellenpólusaként. Az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. A klub nemrég teljes átalakításon esett át, melynek során jelentősen megnőtt a klub területe és teljesen megújult a bár.