Jelen pillanatban a hard techno virágzásának harmadik korszakát éljük és a stílus soha nem volt olyan népszerű, mint napjainkban.

SveTec az egyik legtöbbet foglalkoztatott hazai DJ a nemzetközi piacon, a globális hard techno szcéna legkiemelkedőbb képviselői között tartjuk őt számon az elmúlt másfél évtizedben. Így aztán nincs is mit csodálkozni azon, hogy a naptára hemzseg a külföldi fellépésektől, saját elmondása szerint 2022 volt karrierjének eddigi legsikeresebb éve, összesen 70 fellépéssel.

A 2023-as esztendőt is ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta. Az elmúlt egy hónapban zenélt már Spanyolországban (Bilbao és Granada), Németországban a Fuse-ban (a Fazemag magazin olvasói szerint az ország 2. legjobb klubja), Horvátországban (Fiume) és Svájcban, ahol 15 év barátság után első ízben játszott b2b szettet O.B.I.-val.

Érdekesség, hogy Fiumébe autóval ment és a tervek szerint a fellépés után egy kellemes tengerparti pihenést követően indult volna haza, ám a hotelba érkezvén menedzsere egy last minute felkérés miatt riasztotta. A fellépés attól a granadai DOMO-tól érkezett, amellyel egy nyári eseménnyel kapcsolatosan már folytak a tárgyalások, ám Charlie Sparks útlevélproblémái miatt SOS megoldás gyanánt előrehozták azt.

Így aztán a horvát fellépés után rögtön hazaindult, ahonnan pedig egyből a repülőtérre vezetett az útja, Szinte alvás nélkül, náthásan tolta végig a Budapest – Rijeka – Budapest – Granada – Budapest útvonalat.

A rossz közérzet és a fáradtság azonban gyorsan elillant, ahogy színpadra lépett Spanyolország egyik legjelentősebb techno sorozatán, ugyanis nem kevesebb, mint 7000 ember gyűlt össze a buliban!

Érdemes követni a DOMO eseményeit, a következőre február 27-én kerül sor: többek között Ben Klock, Gaetano Parisio (az olasz legenda hamarosan Budapesten is fellép), Kobosil és Clara Cuvé főszereplésével.