Március 14-én kétségtelenül az idei klubszezon egyik, ha nem a legerősebb eseményére fog sor kerülni a ráncfelvarráson átesett és nemrégiben újranyitott Arzenálban. És hogy miért gondoljuk ezt? Mert Reinier Zonneveld és Indira Paganotto kétségtelenül a kortárs techno legizgalmasabb előadói közé tartoznak külön-külön is, hát még együtt!

Reinier Zonneveld 1991-ben született Hollandiában és már három évesen zongorázni tanult, nem sokkal később pedig már saját darabokat komponált! Az elektronikus zenével azonban viszonylag későn ismerkedett meg. Már egyetemre járt, amikor eljutott élete első illegálbulijára. Miután letette a mesterdiplomáját, minden energiáját és pénzét a producerkedésbe fektette. Ez 2015-ben történt, kitartása pedig hamar meghozta a gyümölcsét. Olyan nagynevű kiadók csaptak le a zenéire, mint például az Oliver Koletzki-féle Stil vor Talent, a Carl Cox vezette Intec és a Richie Hawtin nevével fémjelzett Minus. 2017-ben megalapította saját kiadóját, a Filth on Acid-et is. Hihetetlen széles zenei spektrumon képes mozogni, a mély és dallamos melódiáktól kezdve egészen a veretős acid technoig. Képes több órán keresztül (gyakran all night long) élőben zenélni, amit akkor és ott spontán módon épít fel számtalan kütyü segítségével. Ezek után nincs mit csodálkozni azon, hogy pillanatok alatt a legnevesebb klubok és fesztiválok jelentkeztek be érte. Több alkalommal zenélt már Magyarországon is, a március 14-i bulit jegyző Katlan Fesztivál kollektív emlékezetében ráadásul egészen különleges momentumként maradt meg Reinier Zonneveld: 2021-ben ugyanis teljesen spontán, vendégként jelent meg az eseményen.

De nem csak miatta lesz érdemes ellátogatni a Soroksári úti techno intézménybe. Indira Paganotto lesz a tettestársa, aki szintén szélsebes léptekkel tör a csúcsra. Az 1992-es születésű djane-t jelenleg Spanyolország talán legnagyobb ígéretének tartják számon. Bár az ő útja is előre ki volt kövezve, hiszen édesapja szintén DJ-ként tevékenykedett. Indira Paganotto zenei univerzuma hasonlóan igencsak izgalmas keretek között mozog (legyen szó a 90-es évek diszkójáról, pszichedelikus hangzásról vagy éppen a legaktuálisabb underground techno-ról), úgyhogy egy kompromisszummentes bpm-eken és stílusokon átívelő utazásra készülhetünk.

A hazai körítésről pedig  Jay Lumen, Technokool, Akác és Kitty Kay fog gondoskodni.

Felesleges is tovább szaporítanunk a szót. Ha valami igazán különleges és értékes hangzásra vágysz, akkor ki ne hagyd ezt a bulit!

Esemény: https://www.facebook.com/events/751119459929195
Jegyek: https://oneticket.hu/katlan-presents-reinier-zonneveld-indira-paganotto-230314