A DAAD Gathering nevű csoda 2021-ben jelent meg a hazai fesztiválpalettán. Az Ozora Fesztivál helyszínén, Dádpusztán megrendezett esemény elsősorban a techno / house vonalra fókuszál és az eklektikus hangzás szerelmesei is megtalálhatják számításaikat a a színpadok egyikén.

Összesen öt helyszínen fog szólni a zene, melyek közül idén fog debütálni az Am/Beach névre elkeresztelt színpad. Az új stage – nem meglepő módon – a tó közvetlen szomszédságában található, így aztán idén újra zenei aláfestés mellett fürdőzhetünk. A kellemesebbnél kellemesebb muzsikák reggel 8-tól egészen este 6-ig fognak szólni és egy új bárpult is segít elviselni a hőséget a parton. Az új színpad egyaránt funkcionálhat after és before helyszínként is, a zenéről pedig a hazai DJ-k krémje (többek között Galactic Jackson, Tolo & Falcao, Secret Factory, Andras Bader, James Cole) fog gondoskodni.

Négy hónap múlva ilyenkor már javában fognak zajlani az események. És hogy miért olyan különleges ez a fesztivál?

– nincsenek szponzorok és reklámok
– mobil wc-k és mosdók helyett rendszeresen takarított és fertőtlenített, épített zuhanyzók (300 db), és mellékhelyiségek (660 db) vannak
– a fesztiválterület nyitvatartási ideje alatt a programok folyamatosan zajlanak, mivel csak bérlet van, nincsenek napi kiürítések
– a kemping területére járművel is behajthatsz, akár mellette is sátrazhatsz
– ételt és italt (nem kereskedelmi mennyiségben) magaddal hozhatsz a fesztivál területére
– több ingyenes ivóvíz feltöltési pont van
– a terület közepén található tóban reggel 8 és este 8 között bármikor csobbanhatsz
– a helyszíneket és a vendéglátóhelyeket térköves utak kötik össze
– bár nem javasoljuk, kutyabarát a rendezvény, magaddal hozhatod kedvencedet
– a „Főzőligetben” a magaddal hozott ételedet is elkészítheted, vagy kapcsolódhatsz a közös főzésekbe is.

Jól hangzik? De ez még mind semmi! A lényeg a zene. Elkészült az időrendi beosztás első verziója! Erre pedig nincsenek szavak. Egyszerűen tökéletes.

Ezzel egyidőben elkezdődött a jegyregisztráció:
https://daad.hu/hu/info-hu/jegyek/

A regisztrált jegyeket március 1-től lehet megvásárolni:
Az első fázis /1200 darab, március 31-ig: teljes árú bérlet 30000 Ft, hétvégi jegy pedig 22000 Ft (kezelési költség: 1000 Ft)

Esemény: https://www.facebook.com/events/2517040738426184

Borítókép: Böhm Zsófi