Izgalmasan indul a 2023-as év az egyik hazai duó számára, hiszen a Horisone egy indiai turnéval kezdi meg a szezont. A CHRSTPHR és Daniel Weirdo tagokból álló formáció a melodic techno és progressive műfajokban utazik, kifinomult zenei ízlésüknek köszönhetően mára állandó szereplői lettek a Beatport sikerlistáinak. A kontinensnyi méretű távol-keleti országba nem minden nap jutnak el hazánkból fellépők, különösen egy teljes turné keretein belül.

A Horisone tagjai külön-külön is állandó szereplői az éjszakának, nincs olyan szeglete Magyarországnak, ahol ne léptek volna már fel headliner lemezlovasként. A márciusban induló indiai turnéjuk pedig azért is különleges, mert olyan városokat érintenek, mint New Delhi, Agra és Goa. Vagyis ellátogatnak India fővárosába, a világ egyik legismertebb turisztikai attrakciójának számító Taj Mahal helyszínére, valamint a bohémságáról ismert Goa szigetére, ami az elektronikus zene szerelmeseinek elsőszámú célpontjának számít az országban. A Horisone formáció igyekszik megragadni ezt a kivételes alkalmat és felejthetetlen élményekkel szeretnék megajándékozni az indiai rajongókat.

A Horisone egy olyan hazai formáció, akiknek zenéiben az egység és harmónia dominál. A melodic techno és progressive műfajokról ismert duó reméli, hogy az indiai turné egy újabb fejezet indít be a karrierjükben.

Ráhangolódásként pedig füleld meg a Horisione legfrisebb EP-jét, ami január végén látott napvilágot egy török kiadó, az Extima gondozásában.