Az elmúlt hónapokban egyre gyakrabban merészkedtünk ki az offline térbe, több helyszínt is belaktunk már a fővárosban. Idén pedig életre hívtuk a Kindergarten névre hallgató eseményünket, amivel január végén első alkalommal vettük be a Fabrikát.

A buli minden várakozásunkat felülmúlta! Olyan pozitív vibe alakult ki a tánctéren már rögtön az első pillanatoktól kezdve, amire nem is mertünk számítani. És ez a flow aztán egészen zárásig kitartott. Mindenki beletette a maga részét, leginkább azzal, hogy pozitív energiával töltöttétek meg a táncteret. Pont ilyen közönségről álmodtunk! 

Szombaton pedig nem is lehetne más a célunk, minthogy megismételjük azt, amit idén már egyszer átéltünk. Sőt, ha lehet, akkor még túl is szárnyaljuk! A szombati bulira 6 DJ-t is elhívtunk zenélni. A fellépők listáját igyekeztünk úgy összeválogatni, hogy hidat teremtsünk múlt, jelen és jövő között. Szeretnénk bemutatni a techno minden aspektusát, a proper hangzástól, a tribal / classic / groovy zenéken át egészen az industrial és a hardtechno ütemekig.

Dorian Knox és KOCZIAN neve jól cseng azoknak, akik régóta járják már a budapesti éjszakát. A 2000-es évek elején szinte nem volt olyan hétvége, amikor ne játszott volna valamelyikük a legendás Kashmir / K2 klub falai között. Nagyon rég zenéltek utoljára együtt, szombaton erre is sort fogunk keríteni! Dorian Knox nevével többször is találkozhattatok már a Fabrikában,  és a produceri munkássága is egyre inkább figyelemre méltó. KOCZIAN pedig ezúttal is vinyl only szettel fog készülni.

A fellépők táborát erősíti Ben Dover, aki várhatóan classic technoban gazdag szettel fog készülni. Játékideje alatt garantált a maximális energiaszint.

Gingershot már az előző alkalommal is bizonyított egy b2b keretében, ezúttal szólóban is bemutatja képességeit. Szettjét különleges játékosság és változatosság jellemzi. Folyamatosan keresi azokat a zenéket, amivel váratlan húzhat, ami egy szokatlan aspektusába repíti a táncolókat. Eklektikus hangzásvilágát groove-mental-hard-industrial technoként lehetne a legtalálóbban jellemezni.
·
Nicolaus Made szettje azért is lesz különleges, mert most fogja bemutatni hamarosan megjelenő új albumának hanganyagát! Ami egyébként már a negyedik lesz a sorban. Hangzásvilágára a dark, illetve a hard techno a jellemző.

A legfiatalabb generáció képviseletében Nøchøice fogja zárni az éjszakát, mely során a leghúzósabb hardtechno és rave darabok kerülnek terítékre a reggeli órákban.

A titkos rave bulik helyszínéül szolgáló Fabrika már három éve megnyitotta kapuit. A folyamatos fejlesztéseknek hála nagyobb lett a tánctér, több a pihenős rész, az újonnan kialakított bár pedig meglepően jó áron fut. Ha úgy érzed, hogy nem találod a helyed az egyre nagyobb divathullámokat generáló jelenlegi technoközegben, akkor itt biztosan megleled a számításaidat. A lemezjátszók mögött összesen három generáció fogja képviseltetni magát, és a tánctéren is hasonlóra számíthatunk. Az előző buliban pedig már kiderült, hogy igazi közösségként tud együtt működni a közönség.

Az idén 100 éves óbudai harisnyagyár területén fekvő intim helyszín, a családias hangulat, az ódon falak, a Corvintetőröl megörökölt Martin Audio hangládák, sejtelmes fények és füstgép gondoskodik arról, hogy teljesen elvesszünk a térben és időben.

Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében, ugyanis a belépők mintegy fele már gazdára talált.

KINDERGARTEN @ FABRIKA (2023-03-04) w/ Gingershot, Nicolaus Made, Dorian Knox, KOCZIAN, Nøchøice, Ben Dover
Esemény: https://www.facebook.com/events/1584706138674806
Jegyek: https://jegyl.ink/KINDERGARTEN-TICKETS