Man + Machine évek óta jól ismert előadója a magyar elektronikus zenei színtérnek. Indusztriális hangzásával, az EBM, a techno, a metal a post-punk és a dark wave iránti rajongásának keveredésével pedig egy olyan világot teremtett magának, amely egyszerre képez hidat a kortárs techno, a fúziós, kísérleti zene, a 80-as évek hangzásvilága, valamint saját lelkisége között, amiben épp annyira jelen van szenvedély és szenvedés, álom és erőszak, mint az öröm és a szorongás érzése.

És bár szinte mindegyik hazai fesztiválon megfordult már, akárcsak az ország összes jelentős klubjában, mégsem volt eddig olyan, hogy egy egész éjszakán át, nyitástól zárásig szolgáltatta volna a zenét.

Március 31-én azonban ez is meg fog történni, méghozzá a főváros legintimebb klubjában, a budapesti titkos rave-ek helyszínéül szolgáló Fabrikában, ahová egyébként először fog fellépőként érkezni.

Az esemény során (ahogy az egy valódi all night long esetében elvárható) nyitástól az after kezdetéig az évek alatt összegyűjtött kedvenc zenéit fogja ráborítani a Fabrika közönségére egy utazás keretében, ami az egészen lassú, gondolkodós, absztraktabb szerzeményektől a melodikusabb szintetizátorzenéken át a táncolható EBM-én és őrült indusztriális technón át a krautrock-ig és a post-punkig fog tartani. Vagyis minden olyan zene ott lesz nála, amely meghatározza saját zenei esztétikáját. 

A közel nyolcórás, egész estés szett után azonban a buli egyáltalán nem fog véget érni, ugyanis lesz after, amelyen fellép 3en, Ben Dover és Persona, akik a legújabb generáció képviseletében fogják kihajtani a maradék energiát is a Fabrika falaiból.

Kindergarten pres. Man + Machine All Night Long (23:00-06:00)
After: 3en, Ben Dover, Persona (06:00-??:00)
Jegyek: https://cooltix.hu/event/640619f175d44c20a79b341a
Esemény: https://www.facebook.com/events/916320699506655