A Drumcode hosszú évek óta őrzi stabil helyét a piacon, Az Adam Beyer vezette techno label lassan már a háromszázadik release-nél jár. A pénteken megjelenő új válogatáslemezük az „Elevate” címet viseli és összesen 10 szerzeményt tartalmaz. Különlegessége pedig az, hogy kizárólag olyan feltörekvő női producerek munkásságát tartalmazza, akikre nagyon is érdemes lesz odafigyelni a jövőben.

„Adam Beyer személyesen döntött arról, hogy melyik zenék kerüljenek a válogatásra. Az Elevate a művészeket és a zenéket helyezi a fókuszba, és már nagyon izgatottak vagyunk, hogy útjára indíthatjuk az új sorozatot.” – írta ki nemrég a Drumcode a Facebook-ra.

A hazai közönség számára azért több név fog ismerősen csengeni, hiszen Chelina Manahutu és Miss Monique számos alkalommal zenélt már Budapesten. Rajtuk kívül Mha Iri, DJ Dee, Melanie Ribbe, Marie Vaunt, Juliet Fox és BEC track-jei kerültek fel a lemezre. Utóbbi kettő már nem először jelentkezik új zenével a Drumcode-nál, míg a többieknek ez lesz a debütáló megjelenése a svéd kiadó gondozásában.