Az autentikus Afterlife koncepcióra épülő UNITY sorozat tavaly év végén merőben új színt hozott a budapesti éjszakákba. A Cinema Hallban elkövetett két teltházzal debütáló klubshow után a The Project épp a harmadik neves eseményt készíti elő április végére, és most tényleg durván ráléptek a gázpedálra. 

Őszinte izgalommal vártuk már, hogy ugyan mit kínál majd nekünk az új kedvencünk erre az évre, és finoman szólva sem csalódtunk. A két kezdő kombótól is felforrt a vér a stílus rajongóinak ereiben a Massano – Armonica – AlfaRomero és az Argy – Soel – TheElement kombinációk láttán, de most egy eddig hazai klubshowokon ritkán tapasztalt NÉGYES fogatot reprepzentál a UNITY. 

Mielőtt nagyon előreszaladnánk: a legfigyelemreméltóbb előrelépés alapvetően a helyszín lesz, ami nem más mint Várkert Bazár erősen extravagáns rendezvényterme, amelyről talán mindannyian úgy véljük, hogy igazán méltó egy ilyen eseményhez. Az ígéret pedig úgy szól, hogy az új helyszín brutális hang és fénytechnikával egészül majd ki. Márpedig ha ennyiszer emlegetjük az ‘Afterlife’ és ‘Unity’ címszavakat akkor talán borítékolható, hogy kivételes élményben lesz majd részünk.      

Április 28-án Afterlife színekben tér vissza az őskedvenc RECONDITE, mellette az olasz duó ARMONICA és az új amerikai közönségkedvenc SOEL bombáz. Mindennek a tetejébe pedig még megkapjuk a lengyel ANII-t egyenesen Londonból, akitől ősszel a Valley Of Spirits afterpartiján már elalélt az A38. Négy azaz négy Afterlife előadó egy pultban, Budapesten! A házigazda rendszerint a The Project események már megszokott zenei tartópillére; Peter Makto lesz majd. 

Figyelembe véve, hogy Budapest ritkán tapasztal ilyen gyönyörű együttállást, enyhe kifejezés, hogy várjuk. De nagyon várjuk! 

Kedvezményes jegyek még kaphatók a Cooltixen >  https://jegyl.ink/THE-PROJECT-UNITY-3-TICKETS
További infók az eseményben: https://www.facebook.com/events/945714033098511