Éppen egy évvel ezelőtt, tavaly márciusában indult útjára a Moments elnevezésű partysorozat, melynek a budapesti elektronikus zenei underground közösség egyik olvasztótégelye, az óbudai Fabrika ad otthont. A mellkasrepesztő hangtechnikával felvértezett klub feelingje a rave-kor reneszánszát idézi. Egyedi hangulatával hétről-hétre olyan elektronikus zenei arcokat vonzva, akik számára az ehhez hasonló bulik mindig is örökzöldek maradnak. Ezek a nélkülözhetetlen hozzávalók az alappillérei a Moments sorozatnak is. A rezidens dj-k, és a csapat vágya az, hogy elemi energiákkal töltsék fel a bulikra ellátogató klubbereket, akik egyedülálló emlékekkel gazdagodhatnak.

A március 11-én immáron kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő Moments-re a hazai producer szcéna egyik legtehetségesebb, nemzetközileg is elismert alakja látogat majd el. Chiqito zenéit immár lassan 10 éve olyan neves DJ-k pörgetik Ibizától Miamiig, mint Jamie Jones, Nic Fanciulli, Nicole Moudaber vagy éppen Marco Carola… Szerzeményei, a jelenkorunk house zenéjét meghatározó lemezkiadóinál jelennek meg, mint például a Hot Creations, Elrow Music, Too Many Rules vagy a Dirtybird. Szombaton a tőle megszokott feszes tech house ütemek, és a sajátos „ghetto-house” flow fogja megkoronázni az estét.

A szombati bulin Andrija Jäger is zenélni fog. A Fabrika alapítója és tulajdonosa már korábban is megbolondította a Moments közönségét, például Skream & Michael Bibi kántálós tech house darabjával az „Otto’s Chant”-al, enyhe borda zúzódásokat okozva a legátszellemültebb partizóknak, hogy aztán Gorgon City varázsával repítsen el minket egy másik világba. Valami hasonlóra várhatunk tőle most is!

A születésnapi eseményen ritkán látott családi összefonódásnak is szemtanúi lehetünk, hiszen nem sűrűn fordul elő, hogy egy buliban apja és fia is a lemezjátszók mögé lépjen. Fuck Daddy warm up szettje garantáltan nagyot fog szólni! Izgalmas, és zeneileg gazdag világa számtalan irányzatból inspirálódott az évek alatt. Stílusa örökké formálódik, jelenleg legfőképpen a funky, az italodisco, és a house szerelemgyerekeként tekinthetünk az általa prezentált hangzásra. Rendhagyó alkalomhoz illően ezúttal warm-upról szó sem lehet, érdemes lesz kezdésre érkezni! Fuck Daddy-ról pedig még annyit érdemes tudni, hogy civilben nem más, mint Edu Sono édesapja, aki a Moments sorozat egyik megálmodója!

A fellépők listája Abyss és Steve Deluxe szettjével lesz teljes. Őket valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Jól ismeri őket a Moments közönsége, hiszen eddig az összes rendezvényen felléptek.

A Moments lényege azon pillanatok átélése, amelyek feledtetni tudják velünk a rohanó hétköznapok problémáit. A helyszín és az emberek sikeres kombinációja adja meg az alaphangot, hogy együtt szellemülhessünk át a zenére.

Esemény: https://www.facebook.com/events/672659721276489
Jegyek: https://cooltix.hu/event/63ffa3782313374e5a89066b