A március 15-i nemzeti ünnep nem csak arra ad alkalmat, hogy megelevenítsük a történelem emlékeit, hanem arra is, hogy beiktassunk még egy napot a partynaptárba.  1848-ban ezen a napon indult ugyanis az a forradalmi eseménysorozat, ami a magyar politikai élet, kultúra és gazdaság alapvető változásait hozta el, és jelentős hatással volt az egész régió történelmére.

A nemzeti ünnep előtti éjszaka akár mi magunk is kulturális történelmet írhatunk a Fabrikában. Sőt írunk is, immáron tizenhatodik éve méltó módon megemlékezve a márciusi szabadságharcra. A Revolution Rave (micsoda magaslabda ez a szójáték) valódi menedékként szolgál a belvárosi diszkók és a csillogó-villogó klubok ellenpólusaként. Budapest legkisebb underground klubja az idén éppen 100 éves óbudai harisnyagyár területén fekszik. A Az itt megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. Aki még nem járt Óbuda legeldugottabb kis pincéjében annak itt az ideje, hogy ellátogasson ide!

Már csak azért is, mert március 14-én Galactic Jackson is zenélni fog a Fabrikában! Ő a budapesti éjszaka egyik legkülönlegesebb figurája, aki úgy épített ki óriási rajongótábort maga körül, hogy semmit nem foglalkozik az önmarketinggel, neki ezek a dolgok zsigerből jönnek. Csak a zene érdekli, övé Magarország egyik legnagyobb analóg szintetizátorgyűjteménye, lakásában pedig meg sem lehet mozdulni a sok bakelitmeztől. Csak vinyl-rőj játszik, legyen szó acid house-ról vagy éppen trance-ről. Olyan különleges atmoszférát tud teremteni a pultban, mint senki más! Nem hiába számít állandó fellépőnek szinte az összes hazai fesztiválon.

A házigazda szerepében Andrija Jäger is a pult mögé áll. A Fabrika alapítója és tulajdonosa mellett a klub egyik másik fő mozgatórugója, Francis gondoskodik a forradalmi hangulatról. Aryav pedig első ízben fog techno DJ-ként debütálni a Fabrika pultjában. A klub egyébként nemrég teljes átalakításon esett át, melynek során jelentősen megnőtt a klub területe és teljesen megújult a bár. A büfé igazán barátságos árakkal várja a megszomjazott partyarcokat. Éjfélig például minden koktél például csak 1500 ft-ba kerül, a 2000 ft-os vodka-redbull pedig manapság több, mint baráti.

Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1016906432603428
Jegyek: https://cooltix.hu/event/6405a3f48349ee48f2824034