Ha valaki megkérdezi, hogy melyik témáról írunk a legszívesebben, akkor egészen biztos a hazai produceri sikereket fogjuk elsőként megemlíteni. Ez a leghálásabb feladatok egyike, az pedig már csak hab a törtán amikor rögtön 50 új hazai illetőségű zenét is bemutathatunk.

A köszönet elsősorban a „Melodic House & Indie Dance Group” Facebook csoport tagjainak jár, akik időt és energiát nem kímélve gyűjtötték össze a legújabb hazai melodic és indie dance zenéket, kiegészítve néhány organic, illetve progressive house tétellel.

A Melodic House & Indie Dance Group a legnagyobb létszámú hazai közösség a stílus rajongói körében. Az adminok óriási munkát fektetnek bele a projektbe, minden nap friss tartalommal látják el a szinte kizárólag hazai rajongókból álló követőket. Működésüket egyik brand sem próbálja a saját vízére terelni, legfőbb erényük éppen ez a fajta függetlenség: náluk bármilyen releváns zenei hír és minőségi tartalom helyet kaphat.

A csoport tagjai tavaly gyűjtötték össze először a legaktuálisabb és legrelevánsabb hazai melodic house és indie dance zenéket. Az előző évhez képest annyi a változás, hogy a lista idén oganic és progressive house tételekkel is kiegészül. De azt hiszem ezt senki sem fogja bánni, ez által csak még színesebb lett a paletta és bizonyítékként szolgál arra, hogy az országhatárunkon belül is rengeteg olyan produkciót találunk, akik bőven megütik a nemzetközi mércét!

Nagyon is jól állunk ugyanis itthon ezekkel a zenékkel. Több neves hazai kiadó mozog ezen a zenei vonalon, mint például a Truesounds Music, Be Massive Records, Artessa Music, vagy éppen a Secret Fusion Records. Ha pedig producerekről van szó, akkor Secret Factory, Sobek, Mulya, Domonkos Kucsera, Matt Klear, TOBAK, Peet és 88Dubs akiket feltétlenül meg kell említenünk. A sorrend egyébként nem népszerűség, hanem az abc szerint lett feltüntetve.

A Spotify lista a teljesség igénye nélkül készült, de a srácok próbáltak minél több hazai producer munkásságát bemutatni. A csoport jelenleg összesen 1200 tagot számlál. Ha szeretnétek ti is csatlakozni, akkor itt tudtok belépni a csoportba: https://www.facebook.com/groups/2155710384681721

Ne is szaporítsuk tovább a szót, indítsd el a playlistet és az elkövetkezendő öt órában zárd ki magad körül a külvilágot!