A több, mint 22 éves múltra visszatekintő Secret Fusion hazánk egyik legrégebben futó partysorozatának számít. Nagyjából pont egy évvel ezelőtt debütáltak először Budapesten, ez már a harmadik alkalom lesz a sorban, amikor is egy fővárosi klub fog számukra helyszínül szolgálni.

Na de kikről is van szó? Ugrorjunk vissza az időben, egészen 2001-ig! Bár a Secret Fusion rezidensei akkoriban éppenhogy betöltötték a 18-at, zenei intelligenciájuknak köszönhetően a rendezvény hamar az észak-magyarországi elektronikus zenei rajongók gyűjtőhelye lett. Ekkoriban még mindenki vinylről zenélt. Ezekben az időkben állítólag Sopronban voltak a legfrissebb zenék az országban, hiszen itt mindenki Bécsbe járt lemezeket venni, ami sokkal közelebb volt és sokkal nagyobb volt a választék, mint Budapesten. A folyamatosan növekvő vendéglétszámnak köszönhetően egyre ismertebb neveket sikerült a hűség városába csábítani. Elég csak megemlíteni Marco Bailey, Egbert, Robag Wruhme, vagy éppen Jennifer Cardini nevét.

A Secret Fusion rezidensei ekkoriban döntöttek úgy, hogy ideje vona már kellő komolysággal kezelni a dolgokat. Így aztán nevet váltottak, Junkie és Hawky párosa Secret Factory néven egyesült. Felépítették saját stúdiójukat, ahol moduláris eszközök egész tárházát sikerült betározni. 2019-ben indult útjára a Secret Factory páros saját lemezkiadója. És ahogyan a fókusz a fellépések terén is a minőségi elektronikus zenéken volt, nem lett ez másként a Secret Fusion Records esetében sem. A rájuk jellemző újvonalas eklektikus hangzás hamar megtalálta az utat, a kiadó zenéi rendszeresen felbukkannak a legnagyobb nevek “lemezestáskájában” is.

A srácok pedig elérkezettnek látták az időt, hogy a budapesti közönséggel is megismertessék azt a fajta hangzást és életérzést, ami immáron több mint két évtizede ejti rabul az észak-nyugat magyarországi régió közönségének szívét. Tavaly már két alkalommal is rendeztek bulit a fővárosban és a folytatásra sem kell már sokat várni. A helyszínt ezúttal Budapest egyik legújabb szórakozóhelye, a Badhanna biztosítja. Április 1-én nem csak a SECRET FACTORY fogja megdöngetni a klub hangrendszerét. hanem JOONE, MULYA és LERM is a pult mögé lép. Mindannyiójukat jól ismerheti már a Secret Fustion közönsége, hiszen markáns hangzásviláguk kiválóan passzol a soproni bulikon megszokott zenei vonalhoz.

Online asztalfoglalás és bővebb infó: www.clubbadhanna.hu
Esemény: https://www.facebook.com/events/158424303695551